det är sjukt hur mycket jag kan sova

igår somnade jag typ 23.30 och pappa väckte mig 11.40 imorse och jag var astrött. hade lätt kunnat sova några timmar till. men de fick jag inte. pappa skjutsa mig till stallet så mockade å böt vatten åt foxy. red med termotäcket, något glidit var det iallafall. men allt för att han inte ska behöva frysa. usch det var -20, jag kände mig som en isbit.

idag har jag typ inte gjort nått förutom stallet då. vart hos mamma och kollat mitt rum. vart faktiskt mycket större med vita tapeter. hojj vad jag var less på mina lila. sjukt fult var det.. nu väntar jag bara på grejjerna. byrån kommer på onsdag, spegeln ska dom hämta nån dag och ska å kolla en lampa nån dag när jag hinner.. sen så ska jag ju köpa tavlan också, vet inte varför jag gillar marylin monroe så mycket. haha har tre tavlor med hon här i mitt rum hos pappa, och hos mamma ska jag ha 2 en som ska va ovanför sängen och den andra vet jag inte vars den ska va.

nu sitter jag  och snackar med johanna och lyssnar musik. men nu ska jag kila och kolla tv.

puss!


godkväll

sitter hemma. amanda och dom for nyss, de var aslänge sen ja träffa henne. nu ska jag väl sätta ansiktsmask och fixa naglarna. behövs ju verkligen. hatar att ha äckliga naglar.

jo idag köpte jag förresten en vågtång och en typ rosa/aprikos långärmad tröja.


vet inte vad jag ska tycka om dig vännen, det är som att jag aldrig kännt dig.


dålig update

jag vet. men just nu känns allt så jävla tråkigt. johan var här för ett tag sen. på måndag åker han till kanada. så då började vi svammla om att jag skulle följa med och praoa hos han. hade inte suttit helt fel att komma bort härifrån ett tag. är förjävla less på det hära stället! finns ingenting att göra. är rastlös typ hela tiden, och då blir jag på dåligt humör. vilket jag är alldeles för ofta. typ hela tiden om jag ska vara ärlig. så just nu går jag bara och längtar efter att få fara bort några veckor. ja två månader hade inte suttit helt fel. slänga telefonen i väggen så ingen kan få tag på mig. eller nu tog jag i lite väl mycket, de närmsta betyder faktiskt allt.

och nu orkar jag inge mer för det har tagit en timme att skriva det hära och nu ska jag gå och sova, konstigt är itne trött fast jag bara sovit 2 timmar inatt.


bapelsin

jag är less på att få ont i ryggen varje gång jag typ gör något. har ridit söndag måndag tisdag, idag har vi haft gympa på skolan och min rygg är pajj. det är inge kul. hade gjort vad som helst för att slippa det hära. blir på så jävla dåligt humör. imorron har vi brottning. jotjena, jag kommer dö.. och jag överdriver inte. menmen så äre jävla kul liv. bara därför ska jag gå och sova nu, men först ska jag äta apelsin. intressant, i know! puss hade


detta ska inhandlas

när mitt kort kommer, hehe det är ju av på mitten nu så.. ;)


en volymtång, jävligt behövligt. kan inte hålla på att tupera håret varje gång ja ska ha det utsläppt.



en vågtång. måste ju variera sig lite. tråkigt att gå med plattat hår varenda dag ;)


och sist av allt så behöver jag då löshår. orkar inte vänta på att mitt eget hår ska bli långt. för måste till frissan å klippa mig för det slits ganska fort när man plattar det typ varje dag.

what have I become my sweetest friend?


-

allt är åt helvete
önskar jag skulle kunna somna och inte vakna förän allt är bra igen.


trååååååååååååååkigt

vem ringde dig senast? orkar inte kolla
Vem kysste dig senast? vet ej
vem kramade dej senast? mamma kanske
Vad har du för bh på dig just nu? en blå
vad har du för trosor på dej just nu? vita
vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? gå ut :) - sanna härstedt
vem pratar du med på msn?: jocke
vad skrev den senaste personen på msn?: bu! :D
vad brukar folk få för intryck av dig? sär
Har du någon gång klätt dig horigt? nope
har folk kallat dig slampa? haha ja
har du kallat någon för slampa? ja
har du slagit någon riktig hårt? jodå
använder du parfym? japp
vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? venne
vem gav dig en komplimang senast? vet inte
vilka slags killar faller du för? det är väl olika
vad kollar du på först hos en kille? typ ögonen
vill du ut och festa nu? nåej
vad ska du göra nu? sova
kan du gå utan smink? aa

trött

ligger här i soffan och kollar tv och fryser. vid 6 ska jag och sanna upp på dundret. hehe igår chillade vi, lite för mycket kanske. men jaja nu har jag annat o göra så kanske skriver sen

inte helt frisk idag..

när jag vaknade så kunde jag knappt prata men drack lite vatten åre sen blev de bättre. är förkyld, det suger ju. men var ändå i skolan idag för kände att jag orkade gå dit haha. jag och carro hann ju med en blattelatte på lunchen, nog är hon min pingla alltid ;) men gick iaf hem till köhler efter skolan. där gjorde vi väl inte så mkt. satt å snacka å våga mitt hår, har inte vart med henne på aslänge känns det som. mamma kom och hämta mig vid fyra då for vi hem och hämta mina ridstövlar sen drajva hon mig till stallet.
ridlektionen gick väl inte superbra. mitt fel alltihop, hade så jävla ont i magen. kunde typ inte andas och sen när jag satt av när vi hade ridit klart kändes det som att benen bara vela vika sig under mig. påväg till foxys stall trodde jag att jag skulle dö, hade så äckligt ont att jag bara vela spy, allt snurrade. tog bort grejjerna från foxy sen gick jag till klubben å bytte om sen skjutsa pappa mig hem och jag gick och la mig på soffan, nu har jag duschat och ska gå o lägga mig alldeles snart. sov gott!


du är så jävla fin

Frimares Golden Artemis ♥

 

  

   

 





morning

mamma väckte mig halv 11, har ännu inte klivit upp. det blåser typ asmkt ute idag, låter det som. hehe, ska snart till stallet och rida ut med foxen. fryser sjukt mycket så jag måste klä på mig.
men skitsamma hörs senare!


-

inte blogghumör alls idag. fyfan har inte mycket att skriva om.

men har vart på stan med mamma, hittade en spegel och en tavla som jag ska ha i mitt rum. kan ju dessutom berätta att jag har ont i halsen är täppt i näsan. och det är fett trevligt för jag kan inte ligga ner, då kan jag inte andas. jaja men vid 8 kanske klockan var gicka jag å mötte carro, sen mötte vi upp viktor. jag och carro gick till carro och viktor till nån som han kände. vi kollade iaf en film och satt å garva åre. efter de gick vi till hedenbron, och då hämta jesper vw och joel upp oss och skjutsade hem mig. kom väl hem vid 11 nångång. och nu sitter jag här och nördar som bara den. ska väl snart stänga av datan och gå och lägga mig.


jo juste

glömde bort att berätta att jag trodde jag hade tappat min mobil ur fickan nånstans i snön. höll på att bli desperat. fan jag klarar mig inte ens en halv dag utan den! puss på min fina mobil även om jag har lust att slänga den i väggen eller hoppa på den ibland. men det är oftast inte telens fel, utan mer på personerna som irriterar mig ;)

duschen nästa

chillar järnet med musik och datan i famnen, är jättetrött. ska duscha sen kolla nån film och sen slockna till den tror ja. imorgon blire då att fa på stan med min mor, ska kolla efter en spegel. sen vet jag ju inte hur det blev med mitt och sannas dundret imrn? hon ska typ å kolla hockey med köhler.  aja, får väl se vad jag hittar på.  

idag slutade vi 12.45, då satt jag och väntade på carro, sen gick vi till henne, käkade hehe mackor å julmustsedan chillade vi framför tv ett tag. var ju som tänkt att jag skulle till stallet och rida, men så blev det inte. vi for ut och körde skoter med joel och jesper istället. säger bara att det var askallt! först var vi vid sj, sen sandviken sen for upp på dundret. men då frös alla så vi for hem till joel istället. var där ett tag, drack kaffe åre, sen begav jag och carro oss mot stallet. vi red ut med foxen och mattur runt stigen, ganska mörkt om man säger så. fattar inte varför vi inte får lampor runt våran ridstig. kan det vara så jävla svårt att fixa det med tanke på alla jävla skidspår med belysning som finns?! men det var iaf ganska mysigt. jappjapp, nu hoppar jag i duschen, sov gott sen!


hard knock life

hhahah inglägget nedanför! satt i datasalen och hann inte skriva klart.

men har fått min data nu. den känns skitäcklig. har inte haft den sen typ september. haha men ska iaf ta bort massa gammla bilder och musik å sånt skit. men hade vela fa upp på dundret idag, men mår ju inte allt för bra om man säger så. har fortfarande ont i magen höftbenen och ryggen. men på lördag och söndag ska jag och min pingla dit. imorron blire att vara med jossan och carro ;) får väl se vad vi hittar på.
uppdaterar kanske senare, pussen!


datasalen

sitter här och försöker hinna klart med min no rapport igen. skitkul (y. efter det här har vi tyska sen slutar vi.

har inte alls sovit bra i natt. vaknat flera tusen gånger ont i höftbenen magen

NO SUGER!

morron sötnosar!
sitter i skolan och skriver min no rapport, om nån jävla högtalare. snart har vi lunch då drar ja till statoil och köper kaffeblatte ;) aja hörs senare puss!


12/1-2010

första skoldagen är då avklarad. hojj va jobbigt de va att kliva upp idag. hade skitont i skallen och vela bara lägga mig under täcket och somna om igen. så äre. men nu ska ja iallafall käka middag. håller på att frysa ihjäl så ska ta min fleecetröja också, vars nu den kan vara. ikväll blire nog dundret med sanna


plattar håret

eller ja, ska göra det. haha plattången har vart på en kvart nu så nu måste ja springa upp när jag har skrivit dehära.

men iaf carro å jesper ringde å väckte mig 7.40 eller nå sånt. å inte ringde hon en gång heller. första gången fatta jag inte att de ringde. sen rinde hon 2 gånger till eller så var ju riktigt glad kan man säga. sen gick jag hem la mig på soffan och sov där nåra timmar. efter det gick jag ut och fotade vovvarna med syster. vid 4 gick jag till carro.  gick hem och väntade på maria sen halv 5 drog jag till stallet, red lektion med foxen. stark men duttig! älskar den hästen! menmen vi höres! ♥

godmorron

carro ringde och väckte mig halv 11. då lega jag i sängen och sov ett tag sen kom pappa och väckte mig då klev jag upp och nu har jag klätt på mig och ska gå till mommo.
skriver senare pusspuss

goodnight

nu är jag hemma. kom hem från denice efter 11 nångång, då gick jag ut me hundarna och sen gick jag över till robin o hans mor o far eftersom min mamma var dära. kollade på mammas nya kamera, D5000. se där då var de fixat ;) nä men, jag får ju låna den. nödvändigt att köpa en egen likadan? nej. men har iaf fått reda på lite tråkigheter idag. orkar inte ta upp det nu. göre nån annan gång kanske. för nu ska jag sociala lite på msn sen blire bädden för min del. ska ju faktiskt vända tillbaka dygnet. o vet inte vad som händer imorron. carro ska rida så då blire ju inge stall. sanna kommer ju kanske hem imorron. hoppas på det.

puss o kram!


hos denice

hejsanhoppsan allihopa. sitter hos denice med hon och carro. dom spelar mario och jag nördar data ;) höres senare


promenad

har käkat nyss, nå kött. gott vare, nu håller jag på att spricka. :s och bara för att jag är så mätt så känner jag att jag måste ut på promenad hehe. rolle får följa med. han är så duktig så, går fot utan koppel man ens behöver säga det åt han, han gör det av sig själv. tänk om alla hundar hade vart som han.


bara ett random inlägg

jag gillar verkligen inte min supersnygga blogg! men asså jag kan inte spara i photoshop, så får vänta på min data tills den är lagad sen får jag fixa en header. och det är inte tänkt att den ska vara rosa! DEN SKA VARA LILA.

jag har börjat tänka på att jag vill ha en tatuering i nacken. de ska vara snöflingor eller en snöflinga. får inte göra en nu. pappa säger att jag får göra när jag blir lite äldre, och mamma vill helst att jag blir 18. hon säger att jag kommer ångra mig. och det är ju sant, jag kan ju ångra mig. men har alltid tyckt om snö, och snöflingor är så himla fina. erkänn snö är jävligt fint?


har tagit bilderna av pappas brorsa johan, förlåt om jag inte fick!

men måst kila, blev yr



hej

och hejdå. eftersom jag inte har något att skriva.

kaffelatte?

carro ringde o frågade om jag skulle med på manuella för jaa, en timme sen kanske. mycket det blev av det måste jag bara säga. men hade ju ändå redan käkat så.

men ska iaf gå upp och göra en kaffeblatte nu. sen får jag se vad som händer. är trött som bara den, och imorron ska jag upp halv 12. ska och kolla tapeter och sen ska jag till stallet. och så måste jag försöka gå och sova ganska tidigt för jag ska till haparanda på lördag.


ridstövlar

det är vad jag just har beställt. intressant jag vet ;)

ska typ gå och kolla lite tv sen blir sängen, är trött fast jag sovit 12 timmar inatt. kul inlägg dehära blev, vet inte vad jag ska skriva.

hejdå

fixar bloggen

sitter här hos mamma och fixar bloggen, går inte att göra nån header just nu, bara en i paint. för går inte att spara i photoshop :( vettefan vad de har blivit för fel.. skriver mera sen puss!

försöker vända tillbak dygnet

somnade halv 7 idag. det är ju bra, kan inte sova på natten för att jag inte är trött. hur ska det gå när skolan börjar? ta sovmorron varje dag? nej, jag måste vända tillbak dygnet. idag ska jag fan gå och sova efter hockeyn! somnar jag inte slår jag skallen i väggen.

men ska iaf käka middag typ snart, blir från nittaya. sen vet jag inte vad som händer. bara chilla tror jag.

pussen


hej bloggen

idag väckte ebba mig halv 12 eftersom jag skulle åka med pappa till stallet. har ridit ut, de var svinkallt så tog de lugnt. har duschat nyss och nu ska jag väl gå och fixa mig sen blire att slinga ebbas hår, och senare ikväll bleka sannas. själv hade jag ju vela ha typ brunt med mörkbruna slingor i men få se hur de blir, ska boka tid hos frissan och låt henne göra det. haha nu äre  som lite brunt lite överallt. DE ÄR SJUKT FINT!

skriver kanske mer senare, PUSS!


väntar

på att min jacka ska komma, vill ha den nu!!!!!!!

jag och sanna somnade vid halv 6 kanske klockan var? så vaknade jag halv 2 eller ja de var ebba som kom in i mitt rum med nån hund som linnea hade med sig, den levde om som bara den. jag började söka sanna och liston men dom var båda borta, då hade hon tydligen gått hem?!

har ridit dressyr med foxen idag, de gick bra. puss på han!

snart ska jag kika hockey, bara för att ja it orkar sitta vid datan.


fetinglan

hos caroline, men sorgligt som de är måste ja dra hem vid 12 :( men då kommer sanna och lisse och sover hos mig! huhu har saknat henne fast hon bara vart borta 2 eller 3 dagar. jo men iaf vi har vart på coop och inhandlat grejjs å sen drog vi en bastu hemma hos mig. och nu sitter vi här med varsin data och ska fortsätta med det vi gör.

men joooo ebba är en liten häxa ibland. fan va jag längtar tills min dator kommer!


LAN IKVÄLL

med carro och josefin hos carrrrrrrrrrro! sist hade vi skojj å carro somnade först! haha hon erkänner bara itne de ;) nä mencarro ringde nyss å fråga om ja vela käka ute med henne, men har redan ätit. så de var ju lite tråkigt.. oh nu ska ja typ på coop med josefin sedan drar vi till carro å kör igång me vårt lan :D


några bilder från igår








nä orkar inge mer nu




kom just på att

jag har börjat blogga asmkt. kanske för att jag har lite att göra.

nånå idag väckte pappa mig. höhö han: är det inte dags att vakna nu? jag: Jag är ju vaken!, blir alltid sur när nån väcker mig. så passa er. nä men maria och ebba åkte då till luleå idag, imrn kommer dom hem med bibbi! undra hur fan hon ser ut? nog om de. har ridit foxen idag, skrittade och travade halvvägs till kremma, sedan red jag dressyr på utebanan. han var lite lat, sådär lite bakis efter gårdagen? HAHA!! hojj va kul man har när man har tråkigt. imorron kommer sanna hem, jippi! vi som skulle haft party på nyår men de blev ju tyvärr inte så..

nej, nu ska jag göra som köhler, gå och städa mitt rum. kan ju säga att det verkligen behövs. har kläder överallt (orkar aldrig sätta in dom i garderoben) sen massa grejjer. nä hojj nu drar ja pusssssssssssssssstjao

thailand

jag vill åka till thailand igen! julen 2007? tror ja det var, så var jag ebba mamma jerry mommo moffa mammas syrra och min kusin vilma i hua hin. SÅ JÄVLA UNDERBART. hade vela åka dit en gång till. har aldrig sett nått finare ställe om jag ska va ärlig.  men de blir ganska långtråkigt att bara sola och bada i tre veckor om man inte har nån kompis med. ja men slänger iaf in lite bilder.


först en pool sen går man bara ner för en trappa så är man på stranden, synd att de bara typ var högvatten under de 3 veckorna vi var där så vi kunde aldrig gå ner till standen vid vårt hotell. fick åka till en annan strand


sådär såg tydligen stranden ut som jag aldrig fick se


det bästa av allt.. att shoppa! det där var sjukt stort massa affärer


ska ta och leta fram mina egna bilder nån dag, men hinner inte nu för nu ska ja till stallet med carro om hon nu lever..

.

vafan gör man nu då? är hemma nu igen. for ut efter 12 och vid statoil träffar man då carro jesper och robin. hehe kramades å pussades me carro min pingla och sedan gick jag vidare mot stan där vars julia emma och köhler var. gjorde väl inte så mkt, sen for vi å åkte bil med vw och joel. sen till julia å då skulle emma hem så åkte med henne för orkade inte gå hem själv sen. å bla bla bla va de här är tråkigt,carro kan inte sova hos mig:(:(:(

men nu ska ja nog kolla film och smsa om de nu går. för de är stört!