NIGHT

Nu ska jag gå och soooooova. HAr sagt de i två timmar nu men det blir ju aldrig. Som allt annat, inget blir av för mig. skulle städa mitt rum inte gjorde jag det, skulle packa gjorde inte det heller. Pappa sa för 2 eller 3 år sen att han skulle köpa en skoter åt mig. Inte har jag fått nån ännu. Senast i januari sa han att han skulle köpa en åt mig! FAAAAAN va sur jag är när det inte blir av! JAG VILL HAAAAAAAAAAAA EN EGEN NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!! Kul å sitta hela påsken i allavaara utan egen skoter? NEJ. jag tror fan jag drar hem på lördan om de är allt för tråkigt ;)





onsdaaaag

Jo jag är kass på att blogga, men det är inge roligt när jag inte har något att skriva om. hähä de skyller jag på ;) fastän det är så att jag egentligen inte orkar :P
i helg har jag då vart i akkavaara med emma och hennes familj. vädret sög men nå hade vi trevligt ändå.

Igår skrev jag då klart min rapport så fick sovmorgon till 10.30 idag och jag slutade 13.20 för skulle på lite missions. Imorse när jag vaknade kunde jag inte prata, hade ingen röst. Men efter ett tag fick jag tillbak den, men har vart jävligt hes hela dagen. FINT! or noooot ;) är inte sjuk eller så bara lite ont i halsen. Konstigt. Nu ska jag väl ta och städa mitt rum som ser hemskt ut. Skulle gjort det igår men orkade inte. Efter det blire väll att börja packa för på fredag åker jag till allavaara och blir där till måndag.
PUSS!


*

 

jag litade på dig,


jag litade på de orden du sa,


men jag antar att jag var för blind


för att förstå att de bara var en lögn.


Dålig uppdatering

Men har faktiskt inte haft något att skriva om.
Idag har jag då vart i skolan från 9.15 till typ 13.20 rätt så chill det. När jag kom hem så fixa jag lite sen vid 4 gick jag till stallet och red lektion. Det gick superbra, foxy gick som en klocka. Guu så glad jag blir när det går bra =) Kan ju ta och skriva vad jag hållt på med sen i torsdags för har för dålig fantasi för att komma på något annat att skriva om.

Torsdag: Skolan som vanligt, men på sista lektionen som var tyska for jag och carro ut på mission ;) Sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.

Fredag: Först skola, orkade inte gå på e-val så slutade 13.30. Gick hem då for vi å kolla skor till mig. Hitta inga.. Sen for jag med pappa å köpte en ny skoterhjälm och det slutade även med att jag kom hem med nya skoterkläder också. Kan slänga in bild på det nån dag kanske. Det är iaf inte dom kläderna som jag la upp tidigare. Mina är mer ljusrosa.
Efter det for jag och red runt stigen med en busig Foxy. Sen var ja så trött så jag sov typ hela kvällen. HAHA kul liv ;)

Lördag: For först på marknaden med pappa och maria skulle välja ett nytt koppel åt Nellie, men hitta inge fint. Sen mötte jag upp sanna på SJ. Vi gick på marknaden men julia emma och fanny. Sen for vi hem till sanna lega där på golvet och snackade till kanske 6 sen gick hon till olles å käka och jag till amanda årom och åt. Sen for jag ut och var med emma sanna och julia. Träffa nå killar från porjus i nån epa, vet fan inte vad dom hette. Kom hem vid 12 tiden kanske. Jo juste jag köpte en vit/röd randig tröja från mondo också.

Söndag: Körde skoter till nirra, grilla lite men mest oboy haha :D kom hem vid 16, direkt till stallet, red runt stigen med Foxy. Kom hem gick till carrfis. Vi gick till stallet kvälla hästarna. Fick med oss denice på vägen. Gick till coop å frasses. Var där till halv 10? då mamma hämta oss, haha flera timmar vafan. Kul hade vi iaf ;)

Och nu orkar ja inte skriva nå mer håller på att somna


ojojoj  vad jag längtar!

PUSS!

ohja!

Nu sitter jag då hära framför datan igen. Irriterad och sur igen, fan den hära dagen var ju bra enda tills för kanske en timme sen. Fel att skita i andra och bekymmra sig istället över sina egna problem? Det verkar ju vara svårt för vissa. Nånå nog om det. Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink sedan ska jag faktiskt gå och lägga mig med min lilla nellie. PUSS!


onsdag =)

Gokväll! Sitter och väntar på att mamma ska skjutsa mig till min far. Direkt när jag kommer dit så ska jag va med carrfis tror ja ? ;) hehe son vid halv 10 måste jag va hemma för då kommer johan och hälsar på, har ju inte träffat han på asmånga veckor. Han har ju vart i canada och åkt bräda typ en månad eller typ sen januari?

MEn nu drar ja hejs!


godkväll

Sitter här och har nyss duschat, for ju som sagt på badet och tränade med sanna och johanna. Efter det solade jag 15 min. Blev faktiskt lite brunare, men såklart inte i ansiktet.

Nu ska jag ta och dammsuga mitt rum, sen måla mina naglar. Annars går dom bara sönder. Sen ska jag hoppa i säng för jag är sjukt trött! SOV SÖTT!



En sak är då jävligt säker, jag stannar inte kvar här.

Nej, jag flyttar så snabbt det bara går.

Vilken jävla dag. Usch, nej nu orkar jag inge mer. Ingenting är som det ska. Och jag är på ett jävla humör, som nu för tiden är ganska vanligt. Ska och träna om en timme sen ska jag sola en kvart. Det är ju lika jag är snart blekare än snön.
Det kanske blir att jag far till Katterjåkk med Johanna på fredag. Aja nu ska jag iallafall göra annat, kanske skriver senare, PUSS!


skoterkläder

Sålde mina skoterkläder förra veckan. Så nu har jag börjat kolla på nya. Men vill ju ha likadana för dom var så jävla sköna. Men det finns inte likadana nå mera. Eller det göre visst men dom är fula. Så jaa kanske blire dom här?






Men nu orkar jag inte blogga nå mer, PUSS!


I miss you

Ojdå, det blir aldrig att blogga när jag väl sitter vid datorn. Vet inte varför men jag har inte så mycket att skriva faktiskt. Händer inte så mycket i mitt liv förutom skolan, träna och stallet. Men har vart med johanna ganska mycket den sista tiden. Det var längesen vi var med varann så här. Men så är livet. Man glider ifrån de man minst anar. Så äre iallafall för mig. Lite sådär tråkigt.. Ibland saknar jag "mitt gamla liv", andra gånger inte alls. Allt var mycket lättare förut. Nu är allt komplicerat, ingenting går lätt.

Idag har jag vart i skolan, slutade 13.25. Då gick jag hem och plocka bort disken, och kolla tv. När mamma kom hen hjälpte jag henne med maten. Nu har jag käkat och är påväg till stallet och kvälla. Efter det ska nog jag och mamma till johanna. Mamma brukar ju som sagt umgås med hennes mamma.
Kom just på att jag behöver börja kolla lite sommarkläder tills jag och sanna ska åka till turkiet i juni. Satans vad skönt att få komma bort från gällivare.




tisdag

Usch på skolan säger jag bara!

Nej men ids inte blogga idag håller på att somna här, så nu ska jag ta och gå och sova.


nå äre lika

Idag hamnade då jag och johanna i dokkas tillslut. Först for vi upp på dundret men de var inge skoj där så hon ringde hennes pappa och han kom och hämta oss. När vi kom till dokkas drog vi då ut och härja med skotern. (det jag och johanna är bäst på) Haha har inte så mycket mer att säga, men nå är det ju lika. Och vi har inte kört fast inte en enda gång, tur var väl det. Vi hade dött dit ut i skogen då. Var väl ute några timmar, sen gick vi in och fika hos anna, och sen blev det att åka hem. Då åkte jag dirr till stallet red foxy sen hem, käka sallad och sen bastun med lillasyster. Nu håller jag på att somna så ska platta håret sen kolla lite tv sen sooova. Imorgon äre ju skolan. usch säger jag bara. Lovet har gått alldeles för snabbt. Tur att de är lov snart igen.


Dåligt humör.

Är så jävla less på allt som har med gällivare att göra. Finns ingenting att göra. Och jag blir jävligt lätt rastlös, då blir jag på ett jävla humör. Fast de kanske är såhär vars man än bor? Jag vet inte. Jag ska då flytta härifrån så snabbt som möjligt, nu vet ni det. Det är sjukt. Jag sitter hemma på en lördagkväll. Har inte ens lust att gå ut och göra nått. Allt känns bara så himla tråkigt. Sanna är inte hemma hade verkligen velat ha henne hemma.. Saknar henne som fan. Vet inte hur jag skulle klara mig utan henne. Det är hon som alltid har ställt upp, alltid funnits där. Men nu äre så att hon sitter i Sunne ,typ på andra sidan jordklotet? Nej skoja bara, men det känns så. Även fast jag snackar med henne varje dag, smsar typ hela tiden så känns det tomt. Det är över en vecka tills hon kommer hem. Hade gjort vad som helst för att hon skulle vara här nu med mig när ingenting är som det ska. Fattar inte vars allt gick så fel. För bara ett tag sen var allt perfekt, allt funkade fint. Jag var glad nästan hela tiden. Men nu, allt är snett. Inget är kul nå mer. Jag hade kunnat lägga mig ner och gråta eller bara skrika eller slå sönder nått. Visst ler jag och skrattar fortfarande men inte som förut. Nu är jag arg sur ledsen besviken hela tiden, jag kanske tar ut det på fel personer ibland. Det är verkligen inte meningen. Synd att det blir så.

 


goodmorning sunshine

Har vaknat för ett tag sen. Nu blire att packa och dra ut med skotern. HEEEEEEEEEEEEEEERLIGT. Hade ju vart ännu mer nice om sanna hade vart hemma så hade ju hon kunnat följa. Men aja så är livet. Puss på rövva dårå!


GUESS WHO'S BACK, BACK AGAIN?

Måste bara börja inlägget med att säga tack åt philip som har gjort min header!

Det gick visst lite fortare än vad jag hade trott att få bloggen fixad. Men än är den inte helt klar. Men skitsamma, ser väl när jag orkar fixa till det sista. De är ju sjuuuuuukt tråkigt att sitta å fixa å trixa framför datan.

Men iallafall vi har ju haft lov den hära veckan. Fett med nice om man säger så.
Måndag:Red lektion med Foxy. Sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.
Tisdag: Var och klippte mig. Skulle färgat håret brunt, men måste tvätta bort min svarta hårfärg med silverschampo först. Sen var jag med carro emma erica benna emilio jesper.
Onsdag: Lätt roligaste dagen på länge! Var i boden och badade med carro, jennifer, erica, emma, benna, emilio, filla, jesper, robin s, simon w, filip och oskar.
Torsdag: Hjälpt min syster att baka till hennes kalas och handbollen. Senare for jag och träna med Johanna och på kvällen for vi på dundret.
Fredag: Var och tränat med johanna. Efter det gick jag till stallet och red ut på en busig liten foxy. Sen har jag ätit och suttit vid datan. håller på att somna är astrött.

Och nu is jag inte skriva nått mer. Ska gå och kika tv. Och sakna min Sanna Härstedt. Har inte träffat henne på en vecka. Tycker hon ska komma hem!