hemma i gällivare igen

fast åker tillbak till mitt älskade piteå på torsdag igen. ska bara hämta lite saker som jag behöver till pdol och tvätta lite kläder.
imorgon är det onsdag och då kommer min bästa vän hem, håller på att längta ihjäl mig!

If you're wondering which way to go


Så längesen

orkar knappt slå på datan nå mer, det händer ju ändå inget nytt.
idag har jag vart på stan och köpt mig ett par nya skor igen, hundschampo + balsam o ett lila skal till min telefon.
-
igår så var jag med sanna o emma hos sanna. Senare på kvällen gick vi till hamnen där frida jesper jonne danne o johan var o skulle köra vattenskoter, sen kom alla dom till sanna o bada medan jag emma sanna satt o kolla på haha.
Synd att jag inte kan bada i klorvatten, för då förstör jag mitt hår å jag är livrädd för typ hav å djupt vatten. I utlandet kan jag bada i havet, men hatar när det blir djupt.
-
I helg har jag bott på agilitytävlingarna här i piteå med sanna berglund. har dock inte tävlat. på söndag var jag på utställningen o kolla när nellies uppfödare ställde sina hundar.
-
Nu ska jag fortsätta sakna min fina sanna härstedt som är i turkiet och blir neger, medan jag får ligga i husvagnen här i pite å hålla på att frysa ihjäl.. kul fast ne.

Har packat ner mitt liv i mina väskor och nu sticker jag till piteå

Nu är allting klart och snart börjar jag och pappsen rulla mot piteå ;)
Idag vaknade jag halv 10 av att nån plingade på dörren, men orkade inte gå o öppna så jag sov vidare och vaknade vid 11. När jag vakna var jag ut med hundarna och fixa mig, sen käkade jag lite flingor o yogurt, la mej i soffan o kolla oc.
Vid halv 2 kom världens bästa Sanna Härstedt med thaimat. Så vi har käkat o myst på här lite grann ;)
Nä nu ska jag slänga ner datan, sen till Sannko å hämta tejp till mitt hår.
Puss o kram! ♥

Vill inte packa

För jag vet inte vad jag ska packa ner, för att jag inte vet hur länge jag ska va i piteå. Kanske lika å packa ner hela garderoben ?
Tror nästan det. 
Nä nu ska jag gå å beställa mina biljetter till PDOL, sen fortsätta packa.

Måndag 4 juli

Satt och letatde efter pudelfrisyrer för jag ska klippa till Nellie idag. Hon ser ut som en roller som man målar med just nu.
Så råkade jag komma in på toyways och såg denna skönhet !

¨
Och nu har jag gått å kärat ner mig i den där lilla valpen, såååååååå himla söt!

Söndag

Idag och igår har jag vart o kolla på agilitytävlingarna. Har även bestämt mig för att köpa en valp. Men det blir senare. Nu på torsdag åker jag till piteå o vet inte hur länge jag stannar där. Eftersom både mamma och pappa ska va där typ hela sommaren, så gissar att jag också blir där hela sommaren, eller iallafall till efter pdol å lk.
.
Nu ska jag fixa klart mig sen dra ut med mina fina brudar!
Puss ♥