Set your goals high, and don't stop till you get there.

Har haft världens dåligaste start på dagen. Precis allting med mig själv var fel, jag var fet och gud vet allt jag klagade på, och skolan var jag förbannad över. Allt det bara för att jag somnade för sent och fick inte sova de timmar jag behöver. Sen hatar jag verkligen att behöva stressa på morgonen. Så jag satsar nog på en tidig kväll idag. 
Men som tur var så var det bara morgonen som var dålig.


Kom hem från skolan vid 3, då drack jag lite kaffe och hoppade i träningskläderna. Sen var det palt hos mommo och moffa. mmh. Efter middagen åkte jag och Sanna upp till fysion och tränade, det gick tusen gånger lättare och det var tusen gånger roligare idag än igår. Känns skönt att komma igång med träningen igen efter lite mer än en månads uppehåll, kan ju även säga att det märks att jag har varit lite lat.


Nånå nu ska jag torka håret sen hoppa i lådan! Puss o kram

2012 wishes


Jeffrey Campbell cravings

Festskor , Spike , Jeffrey Campbell - NELLY.COM
kan man annat än älska jeffrey campell skor? så jäkla snygga!

Snälla John Blund, kan du inte komma till mig?

Nu har jag försökt sova sen 12, men det är helt omöjligt. Jodå, jag vet en tjej som kommer va på bra humör imorn!


Lördag

Är hur stolt som helst över mig själv, har vaknat 9 idag! Åkte in till stan vid 11. Har köpt 2 linnen och en blus från bikbok, korsörhängen, en mascara och ett puder från make up store.

Igår var jag hos Sanna, Hanna kom även och hälsa på. Har saknat båda två massor, har ju inte träffa dom sen i somras.


Kom in för ett tag sen, gick ut på promenad med hunden när jag kom hem från stan. Nu tänkte jag fortsätta kolla nå program om nån liten unge som vill bli modell å mamman ger henne spraytan å allt, tycker de är förjävligt hon är inte ens 10 år typ! och hon har dålig syn men mamman blir arg om hon har glasögon på sig så hon måste ha linser istället.. Stackars barn, man undrar ju vars föräldrarnas fel sitter.


Åka bil typ tusen mil

Sitter i bilen på g till Pite, är hungrig och har tråkigt som nå cp. Känns som att jag har suttit i den här bilen flera år, ja men ni förstår vad jag hatar att åka bil. Nu ska jag sova eller nå pusspuss!!


När jag egentligen borde göra massa annat

Så bloggar jag lite istället. Imorn åker jag till stugan, guuu va mysigt! Ska shoppa å snacka massa skit med sanna som jag inte har träffat sen i somras. Bättre slut på jullovet kan jag inte få.
Så nu ska jag packa min väska och hoppa i sängen i hopp om att vända tillbaka dygnet lite.

Kan ju berätta att jag har vart med lillasyster till tandis idag. Jag är ju grymt snäll! Sen så har jag varit hos mommo, och gammelmommo! Har även hunnit städa å promenerat. Nu på kvällskvisten for jag förbi Emma, sen kom Fanny och Köhler och Benna kom även förbi en sväng. Har hunnit göra himmla mycket idag.