godkväll

började halv 10 idag. skolan sög, de enda kul va typ att göra mackor med b-rudarna, slutade typ halv 2. då gick jag hem. sen kom pappa och vi åkte och köpte en väska som jag ska ha imorgon och lite andra saker.
kom hem så åt jag mackaroner. gott! sen åkte jag till stallet och red lektion. de var bara ja å denice som red, hyffsat nice va? ;) foxy var superfin och jag vill bara böla när jag tänker tanken på att han kommer flytta :( hoj..

när jag kom hem från stallet så börjde jag då att packa. det är fortfarande massa saker som ska ner imorgon och väskan väger fett!!! seriöst om jag lutar bakåt så ramlar jag. börjar fundera på att kanske lämna hemma lite onödiga saker ? eller så inte!

men nu ska jag skriva ner det som jag ska packa ner imorn så ja inte glömmer det ;)

ni får ha de så jävla bra för det ska jag! :D hörs på torsdag. PUSS!


svar på tal ;)

Postat av: evelina

så du var och kollade agilitytävlingarna i piteå? jag var ju där och tävla, såg du mig nått? :)

jo jag var där en sväng och tittade men inte länge tror jag såg halva agilityklass 2 bara. så tror inte att jag såg dig :)


jävla fjälltur

skolan kan ta sig i röven tycker jag!!
man måste följa med på fjälltur annars kan man inte få högre betyg i idrott. jävla bllshit som att dom i stockholm måste gå på nån jävla fjälltur för att få högre betyg? har svårt att tro det... men bara för att hedskolan är en sån bra skola så måste man ju såklart följa!!!!!!!
jättekul att det har snöat dit vars vi ska, jag hatar att sova i tält, jag är livrädd för kryp osv, jag fryser jävligt lätt och min rygg kommer vara försörd när vi kommer hem ! skitkul.. jag verkligen taggar. 3 dagar utan toa och dusch. funderar seriöst på att gå och bryta benet...

 vad jag är på dåligt humör just nu,, nu går jag och sover och ser om jag ens orkar kliva upp när jag vaknar imorgon..

jgfidadkfjdb jsokfnvbifudoedlpbvdns pfnbdk gbnjokdvblpfwebdsvujgrmknjbfmdosvb

söndagar suuuuger

gästblogg !

hej alla sötungar !

lollo for just till stallet så jag sitter helt ensam hemma hos henne. lite tråkigt men roligt haha ;) orkar inte fara hem rikgtigt ännu men hade behövt göra det eftersom jag har ganska mycket att göra idag !  aja.. kan ju ta och berätta att igår så var jag och lollo + massa annat roligt folk ute och hade kul ! känner att jag verkligen behöver ta en dusch !

snart ska vi åka på fjälltur.. hojj ! vill verkligen inte åka, men tråkigt blir det nog inte när vi kanske är framme vart vi ska sova osv. dock kommer jag känna mig jävligt ofräsh för kommer inte kunna dusch och vi ska vara i skogen i 3 dagar och jag kan ju inte kissa ute haha så jag kommer vara tvungen att hålla mig och vilket jag inte tror kommer gå så himla bra hahah ;) efter lollo har kommit från stallet ska jag lollo och fanny fara och handla lite mat.

nej, nu ska jag väl snart ta och bege mig hemmåt !

puss !


I could really use a wish right now

3 år 3 månader och 4 dagar sen jag började sköta om världens finaste häst.
vet inte ens vad jag ska skriva.
jag har ju vetat länge att carro ska sälja han. trodde inte det skulle bli så här snabbt. tur att han inte är såld ännu. jag har tjatat på mina föräldrar ända sen innan jag tog han på halvfoder förra hösten. men mamma är allergisk och pappa har inget intresse av hästar. så det är ju ganska omöjligt för mig. vad gör jag när han har flyttat? jag tänker då inte fortsätta rida, tror jag. för det finns ingen som foxy. då menar jag ingen. han är så jävla fin, en riktig stjärna! en ponny med härligare personlighet får man nog söka länge för att hitta. jag kommer vara så himla ledsen varje gång jag far till stallet och ser att han inte står i sin hage. visst kommer jag sakna ridningen jättemycket, men det känns inte värt att fortsätta rida när jag inte får rida foxy.. :(




aldrig utan dig

orkar inte, vill inte orka
nu lägger jag mig ner och dör
det var allt från mig


skola imorn! <3

ååååh vad jag har längtat till skolan... ELLER SÅ INTE.
Får världens ångest när jag tänker på att jag måste kliva upp tidigt på morronen och stressa iväg. Hatar att behöva stressa på morgonen, det är det värsta som finns.
Typ platta håret slarvigt, om jag ens hinner platta det. Inte kunna sminka sig i lugn och ro. Ibland inget smink alls. Inte kunna stå i duschen hur länge som helst. Sen det där med frukost, oftast skiter jag helt i att äta för jag hinner inte, eller jag får inte ner mat på morronen när jag är trött.

Aja men i helg har jag vart med sanna och massa annat roligt folk, har haft  jävligt kul för er som undrar. Har haft kul ända sen jag kom hem från göteborg, antalle för att jag har vart med dem bästa typ varje dag.
Nu ska jag fixa och trixa lite grann sen hoppa i säng ;)

tisdaag




hejsan, jag och sanna kommer ha kul i helg för vi ska va med varann hela helgen. såklart ska vi va med dom bästa också. PUSS på er alla <3


hejhej

sitter just nu hos en jävligt frän b-rud vid namn köhler. vi sitter och väntar på 2 andra fräna b-rudar, sanna och fanny.

bloggar mer sen.


ta mig tillbak till piteå och PDOL!!



snodde bilden från emmas fb, hoppas de va okej sötnos ;)


tell everybody i'm on my way

är hemma nu efter 3 veckor i pite. jag vill tillbak.
tur att man drar till göteborg på torsdag.

pdol vart jävligt lyckat med massa söta. sitter och väntar på att köhler ska skicka bilderna.
kommer väl bilder nån dag eller så ;) men nu ska ja hoppa i duschen eftersom jag känner mig väldigt fräsch med 1ton hårsprej och glitter i håret! sen blir det att ringa köhler och snacka nån timme till!