mina bajsgröna ögon

Kan inte fatta att det snart är halloween, tycker att det här året har gått alldeles för fort. Det var ju nyss februari och jag och min fina vän Sanna satt på planet påväg till Thailand. Det känns också som att det var nyss det var nyår o lite kaos haha. Har hunnit göra så sjukt mycket så jag själv inte fattar. Men tiden går ju som sagt snabbt när man har kul;) 

Idag fick vi sluta 12, otroligt skönt säger jag bara! Då for jag å fanny på gymmet o biffa till oss lite. Efter det chilla jag här hemma tills pappa kom o hämta mig då for vi till farfar o efter det o handla. När vi var klar där plocka vi upp Köhler, så gjorde hon o jag klart  samhällsen som ska redovisas imorn. Sen for vi till hennes mormor och sedan var vi med benna johan emilio erica och danne en sväng bara innan dom skjutsade hem mig. 

Nu tänkte jag ta hunden och gå och sova. Eller iaf kolla lite oth :)
Puusss o kram !
true story

let's go way too far

Kan börja med å klaga lite på skolan, fast jag vet att det ändå inte är nån som tycker det är kul å läsa om skolan. Jag hade mer än gärna vilja slippa naturkunskapen. För jag tycker det är helt idiotiskt att vi ska lära oss om typ maskar å sånt dära när vi ändå går ekonomi..
Idag har jag iallafall varit på gymmet efter skolan med sanna h och tränat. Kom hem efter halv 5 nån gång då for jag på eriksson och ica med pappa och maria.
Hade dock behövt sova nu, för jag börjar 8 imorn. Känner inte för att sova just nu, är inte trött nånstans fast jag borde vara det. Börjar ju nästan tro att de är nå fel på mig haha.
Hoppas de är vitt ute på marken när jag vaknar imorn, ni kan ju förstå hur glad jag blev när den vita fina snön började falla! Har längtat ända sen snön försvann ju ;)
kan inte förstå att det är ett år och en månad och 7 dagar sen min bästavän flyttade