onsdag

taggar pdol!!


har inte orkat skriva på några dagar. har haft fullt upp med allt möjligt. orkar inte skriva om det för de är ändå ingen som bryr sig.

idag när ja och sannab va på stan köpte jag ett par lackleggins och ett par svarta shorts från gina.

på söndag morron åker jag hem till gällivare för att tvätta lite kläder sen på onsdag åker jag till göteborg. jag tycker dom här 3 veckorna har gått himla fort om ja ska va ärlig.

nu ska jag dra ut med köhler och hanna och fanny kanske? ;)

PUSS!


godnatt

nu går ja och sover, bloggar imon =)


är man dum så är man

just nu hade jag kunnat va i turkiet med min mamma och sanna härstedt och hela de där gänget, men dum som man är så ville jag hellre gå på pdol än att fara dit, just då iaf. jag ångrar mig! nu vill jag inte ens va här i pite nå mer, är rätt så less om jag ska va ärlig. de är dåligt väder och kallt, så va de en groda i förtältet idag också. mm jag som älskar grodor. hoj jag är knäpp, eller blir knäpp av att sitta här. ska inte klaga de här är 1000 gånger bättre än gällivare =)

en sak har jag då lärt mig, man ska aldrig bestämma saker i förväg. då behöver man inte bli besviken när det inte blir av.

idag vaknade då jag upp hos köhler vid 7 tiden sådär, halv 8 kom pappa och hämta oss sen for vi till veterinären i öjebyn med rolle. jag och sanna stanna i bilen och sov istället för att komma in, haha. efter en timme sådära skjussade pappa oss till busstation i pite och sedan bar de av till luleå. har gått på stan från efter 10 nångång till 5 hade bara lite ont i fötterna haha. hittade en gullig jeanskjol och en nagelfil i glas. billigaste shoppingturen i för mig någonsin! de ni ;)
när ja kom hem for ja på thai här i pite å käka me familjen. sen somna jag ett bra tag sen ringde köhler å emma och väckte mig och sa att jag skulle komma till hotellet. somna om direkt sen ringde hon igen och fråga om ja skulle kolla film hos emma. så vi gick dit och kolla film och åt glass. smalt.. jag vet!
kom hem vid ett och nu sitter jag här och håller på att frysa ihäl och är avis på sannah som har landat för ett tag sen i turklandet. hur jävla neger kommer inte hon att va när hon kommer hem efter 3 veckor där?!?

nu ska ja hoppa i lådan och sova några timmar, imorgon blire en riktig promenad på morronen sen får man ju se vad dagen bjuder på.
 
va typ en månad sen sist ja träffa foxy. jag saknar han!


It's a little too late to say that you're sorry now

får bli några bilder, orkar inte skriva









godnatt


hundutställning, agilitytävling osv..

har inte bloggat på nån dag men har helt enkelt inte hunnit.
på onsdag var ja med sannab hela dagen. först på dan gjorde vi väl inte så mycket var ute och promenerade osvosv, sen på eftermiddagen/kvällen åkte vi in till luleå eller gammelstad mena jag och fikade och kikade lite bilar och myste på.
http://www.kuriren.nu/bildspel/?tab=1&ss=5462168&autoplay=true

torsdag solade jag hela dage sen gick jag på promenad med hundarna och efter de duscha jag. var me köhler och sannah och emma på kvällen först käkade vi glass och checka läget på havsbadet. sen gick emma hem och jag och sanna och köhler gick till stranden och bada, med kläder på smarta som vi är ;) sen skulle vi kolla film hos köhler,började kolla et hahah men efter ett tag drog vi ut istället. satt typ på hotellet hela tiden, kom hem vid 2.

fredag var jag först i öjebyn och fixade lite grejer med pappa och dom. sen for vi till stan så kom emma så mötte vi upp sannah och köhler. jag köpte en borste till förlängningen, ett halsband och schampo inpackning osv osv. sen på kvällen fixade vi oss hos köhler och sedan drog vi till havsbadet. var väl egentilgen inte så roligt. gjorde typ inget. gick hem vid 1 eftersom jag skulle upp tidigt.

idag (lördag) har jag vart på hundutställning och agilitytävling här i pite, har typ vart där hela dagen. när jag kom hem gick jag ut på promenad med hunden och nu sitter jag här och ska gå och duscha, sen blire väl att vara med brudarna.

nu orkar jag inte skriva nå mer orkar heller inte börja lägga in bilder, det får bli nån annan dag. PUSS!


kan inte bestämma mig

ska spara pälsen på nellie igen, för jag ska ställa ut henne, men vet inte hur jag ska ha hennes frisyr.

 
amerikansk lejonklippning?



kontinental lejonklippning


eller bara vanlig babylejon?

(alla bilder tagna från google.)


rain

igår var jag med sanna b på stan jag köpte ett vanligt rosa linne från gina och ett par likadana solbriller som mina gamla eftersom de har blivit repiga och har fått hårsprej på sig som inte går bort.
sen gick vi och åt en macka till lunch på subland, efter det begav vi oss hem till henne.
senare på kvällen grillade pappa nå kött och jag kolla de två första twilight filmerna.

hursomhelst nu ska jag och duscha sen hitta på nått!



kan intä sova

kom hem från sanna för ett tag sen. har kolla närkontakt tror ja den hette, den va då inte bra inte nånstans. jonta och robin kom och kolla ett tag sen drog dom.

jo kanske jag skulle ta och söka min förbannade vågtång som jag typ tappat bort? nån som vet om jag glömt den nångång när vi fixat oss hos nån? nej men hur som helst kom ju min hårförlängning i onsdag och färgen passade helt pärfäkt!! 

jao vad ska jag mer berätta att min rygg har börjat tjorva igen och jag vet exakt varför, jag har inte ridit på 3 veckor och inte tränat på nån månad och jag får fan skylla mig själv. JAG MÅSTE BÖRJA TRÄNA IGEN!!!!! tror fan jag måste ut och gå eller nått för jag avlider snart, kan inte sitta inte ligga och att bara stå är lite sådära småtråkigt. SKJUT MIG

ska upp om 7 timmar men jag kan inte sova, har sovit flera timmar på soffan när jag kom hem, det har börjat bli en vana för mig hehe. nu tar jag och avrundar här ingen orkar väl ändå läsa massa skit haha ;) puss


hos härstedt

sitter nu hos sanna och gör inte allt för mycke. idag har jag då jobbat på hundutställningen från typ halv 8 till efter 5 nån gång. nu har jag jävigt ont i fötterna efter alla gånger jag sprungit in till köket. morgon åker jag direkt till pite när utställningarna är klara ;) hoppas sanna kommer dit till veckan för annars kommer jag inte hinna träffa henne på typ mer än 4 veckor :(
jo förresten när vi börjar skolan igen ska vi ju på vandring 3 dagar typ. då sa sanna att hon måste ladda 3 mobiler och ta med sig. ha ha för det finns ju inten el ute i skogen. själv ska jag leta efter en batteridrvien plattång. ;) ahaha det måste ju finnas.
men nu ska jag gå, puss !

I love the way you lie.

de är förjävla fint väder nu och jag sitter inne?! skulle och bada med sanna o julia och säkert nå andra tror ja? men måste slänga alla mina kläder i tvätten och städa till på mitt rum, åka me mamma och handla så jag har lunch tills imorgon, hämta ut ett paket och börja plocka ihop alla grejer till jag ska till piteå. så får dra och bada imorgon eller nån annan dag.

och jo hittade ett trasigt glas på golvet i mitt rum idag, måste vält ner det i sömnen, tur att det inte var något i det för då skulle mitt fina trägolv säkert möglat :/ HAHA

jag har märkat att det börjat bli lite dåligt med bilder på sista tiden. ska slänga in bilderna från turkland någon dag så fort sanna har skickat dem.. (hur länge sen är det inte jag var i turkiet?!) blev länge inlägg än jag trott. nu ska jag kila har massa att göra puss!


fijaf vhba

tjatja bloggen, idag har jag jobbat slutade 3. då for jag på stan och skulle sola men då vare strömavbrott så jag drog hem istället och somande framför tvn. vaknade av att carro ringde och skulle ha min tvål. efter de gick jag och duscha och sen åt jag kyckling till middag. (intresseklubben antecknar!) efter det for jag då och sola och när jag ligger där i solariumet ringer en sanna härstedt och stör mig :O:O:O ne skoja bara men honh fråga om ja skulle me och hoppa från q8, så jag gick hem å hämta en handduk sen drog jag och hämta upp sanna hos henne sen drog vi vidare mot fanny och hämta henne sen cykla vi järnet till q8 där jonta, robin och tobban var. var väl lite kallt i vattnet men de gick. vi hoppa nåra gånger sen klädde vi på oss och for å cylka omkring lite sådära och nu är jag hemma. fyfan vad de suger att jobba an kan ju inte leva livet som man vill haha! men nu är det sista veckan och det känns förjävla skönt!!!!!