PAUSE

Nu tar jag en bloggpause fram till april. Is inte blogga när jag inte har nån fin header. Har noll fantasi också, har inge att skriva om. Det suger helt enkelt att blogga. Så vi hörs väl senare folket!

glöm aldrig bort vem du var

det är sjukt hur snabbt folk kan förändras.
jag gillade dig som du var, inte som du är nu.


har egentligen inte tid med det hära för jag ska till sanna nu.





-

the thought of that
just shatters my heart
it breaks in my soul
and it tears me apart


trötttttttttt

hojj vad jag är trött. ska typ gå och lägga mig nu.. har sagt att jag ska tvätta bort mitt smink i typ 30 min nu men orkar inte kliva upp. nånå puss natt!


alla ♥dag

och ebba min lillasyster fyller 12 år! grattis till henne.

idag har jag vaknat vid 10 kanske klockan var. då hann jag just kliva upp ur sängen så kom johanna tim annika och johannas mormor hit. vid tolvtiden for jag till stallet red ut på foxy med emma och glitt. foxy var jättepigg och glad idag. gud vad jag blev på bra humör. nyss kom jag ur duschen och ska typ sova? jag är astrött. håller typ på att somna. hojj. kan ju skriva vad jag har gjort de senaste dagarna.
Fredag: red ut med foxy, på kvällen var jag med hannes
Lördag: var med sanna typ hela dagen


riktigt fin bild på mig och kungen kanske hösten 08?


måste skynda

Sanna är redan påväg till gymmet så jag måste skynda! hejs!

nu sitter vi här igen

På skidgymnasiet med varsin data och chillar. Egentligen har vi inte tid med nått sånt här för vi ska hinna skriva klart om kyrkorna och träna och städa idag.. Igår hade blogg.se damp igen. Så orkade inte blogga då. Menmen nu ska jag skriva ett tag, känner mig jävligt stressad. :S

tänkte bara säga att

Nu har vi tränat klart, blev en timme på gymmet. Väldigt behövligt. Nu har vi lunch sen efter lunchen kanske vi ska åka skidor. Fatta länge sen det var jag va på dundret. Ajaj. Puss hade!


nä nu jävlar

Ska jag göra klart artikeln eller vad det nu är om den protestantiska kyrkan! Måste skicka in det imorgon, jojo jag kommer säkert hinna klart. Men nu ska vi inte se negativt på saker. Det är ju jätteroligt att sitta och skriva om kyrkor.

Igår så hade blogg.se damp. Skulle skriva vad jag har gjort de senaste dagarna men nej, det gick inte. Så skriver det nu istället.
SÖNDAG Red jag ut på foxy med carro & mattur, denice & exilia.
MÅNDAG chillade jag och sanna på välkomma hela dagen, red dressyrlektion med foxy, han var jättefin. Och efter det hade jag och carro typ disco hemma hos henne.
TISDAG Jag och sanna kom till välkomma typ 9, då träna vi sen hade vi lunch. Efter lunchen gjorde vi ingenting alls hehe. Men vi har ju kul iaf. Senare kom carro till mig då kolla vi film, sen drog hon då for jag till mamma.


hjärta

måste bara berätta att jag har världens finaste vänner. sanna caroline och köhler! nu vet ni det

2 puckon på ett gym

det stämmer in på mig och sanna ;) or NOOOOOOOOT. hehe nu sitter vi på välkomma. kom hit typ 9 då börja vi träna, och för ett tag sen satt vi oss här framför varsin dator och chilla. kanske man skulle ta och skriva klart om den protestantiska kyrkan? nej... det suger! menmen ska väl gå med sanna och köpa cola eller nått nu, vi höres!

morning

nu ska jag och sanna ta en spring runda på välkomma. vi har typ chill prao ;) DAHHHH ! :D

vi ska egntligen städa och jobba men vi pallar inte och det är ingen här så whatever :D




PUSS PÅ RÖVVA DÅRÅ ! ;)

björn gustavsson <3



lars olof, sluta upp med det där!
fan vad jag och sanna har garvat åt de där förut.

ne men har inte orkar blogga nå men idag har jag iaf vart med sanna, hehe buuusigt! sen vid halv 10 drog hon hem och jag till carro och jossan, fyfan nå är dom sär alltid ;)

TJAAAAAAAAAA

hehehehehe nu äre klart, jag och sanna och hennes mor drar till turklandet 2 juni, fatta skönt! blir samma hotell som jag var på senast innan skolan började.




aja men nu drar ja till lule, tjarååååååååååååååååå