29 maj

I morse åkte jag med pappa till jobbet halv 8 för jag skulle med Rolle till veterinären. Han har slagit ut en tand när han sprang mot en sten haha, det var iallafall ingen nöd att rycka ut den men ska dit nästa måndag och då får dem göra en tandstenborttagning medan dem ändå söver honom.

Sedan åkte jag till skolan halv tio, hade historia gjorde någon planch. Sedan hade vi spanska och slutade efter det. Då kom pappa och skjutsade hem mig så vilade jag i soffan en halvtimme. Just när jag hade somnat ringer det på dörren och Ebba öppnar, skriker nej å smäller igen dörren igen å låser fort som fan. Det var nå dörrknackare, säkert dem som var i Gällivare för ett tag sedan, men iaf Ebba sprang runt o drog ner alla rullgardiner för hon var rädd att dem skulle kika in genom fönstrena.
Efter det kunde jag såklart inte somna om och jag böt om och gick till sjukgymnasten. Var där o tränade en halvtimme sedan gick jag hem igen i skitvädret..
Snackade med Julia och sedan hoppade jag i träningskläderna och begav mig till gymmet med Sanna.
Nu har jag väl inte så mycket mer att berätta. Vi hörs!

Snart sommarlov

Idag har jag vaknat innan 9. Då åt jag frukost sen åkte jag och pappa till ica, köpte kyckling och fläskfilé. Ska grilla senare idag, gott!

Sen har jag hjälp till att kratta där ute men blir så täppt i näsan, ögonen börjar rinna och hela jag kliar så jag tog hundarna och gick på en prommis med dem istället. När jag kom hem har vi klippt klor, plockat lite på mitt rum och nu tänkte jag skriva lite om plan- och marknadsekonomi.
Skickade in svenskan igår, gud så skönt jag har inte så mycket kvar att göra i skolan nu.




Femtonde maj tvåtusentolv

Idag har jag hunnit med mycket. Varit i skolan, sjukgymnasten, gjort färdigt intervjufrågorna med Julia och Köhler, varit på gymmet och nu är jag hemma och har just ätit kyckling och sallad. 

För tillfället sitter jag i soffan, sugen på glass eller mango och inget av det finns hemma. Åååh jag dör. Men nu måste jag iallafall skriva några rader till på historian och sedan börja på samhällsen. Får väl se vad jag hinner med, ska även hinna ut och springa idag.


Over and out, auf wiedersehen!

Världens gulligaste!

5 veckor

Gissa om jag längtar till jag får hämta hem min lilla sötis!