Längtar

Idag har jag hunnit massa saker. gjort svenska nationella, haft företagsekonomi, vart hos min fina vän Sanna å käkat våfflor, försökt börja med historian men råkade somna istället.

Nu sitter jag å kollar ice age, haha gulligt.

Egentligen skulle jag vart å tatuera mig i tisdags, men efter jag var i Luleå förra måndagen så avbokade jag. Ska ju nämligen köpa en till liten fyrbenting ;)


Hemska människor

Det var egentligen tänkt så att jag skulle skriva klart mitt manus till svenskan som vi har imorgon. Men hittade istället den här hemska videon på facebook. Blev så upprörd så jag kokar. I söndags var Jessica och Andreas här på besök och då pratade vi om just hur hemskt detta är!
Förstår inte varför det inte någon sätter stopp för detta! Hundarna är ju fina nog som dem är, och det är ju inte precis så att man gör dem en tjänst genom att avla sönder rasen.
Ja vars fan är världen påväg?

Svar till Hanna!

HANNA FORSBERG om Hej det va länge sen sist:
Vad ska du tatuera in? :)
Jag ska tatuera "Our greatest glory is not in never falling but in rising every time we fall" på vänster sida på  revbenen! :)

Hej det va länge sen sist

Dagarna går så fort nu, bara 3 gånger kvar att kliva upp sedan är det påsklov. Fyfan va jag lägntar, först ska vi till Allavara sen på måndag åker jag till sjöfallet, ber till gudarna för bra väder.. Sen lägtar jag även till den 24:e då jag åker till Töre och sätter lite mer bläck på huden.
vart på UF mässa förra torsdagen. Var väl rätt så kul å se och man fick ändå lite ideer tills vi får starta ett eget företag i trean. Lite trist att vi gick igenom hela mässan på 15 min och sedan var det fem timmar tills vi skulle åka hem igen.
Idag har jag slutat 12, då åkte jag och Sanna K på alla tiders och åt lunch.
Nä nu har jag inte tid med det här nå mer, ska skriva mitt CV sedan gå ut och promma eller kanske en springtur!