Ovanligt

Inget blir som planerat, men så bra då är allt som vanligt.


Long time no see

Har inte riktigt haft lust att blogga på ett tag nu, mest för att jag inte har något att skriva om.
Slarvar med träningen har knappt blivit ens en ordentlig promenad på över en vecka, illa. Sedan har jag börjat jobba i måndags, somnar tidigt på kvällarna och är vaken före fan. 

Kan förövrigt säga att det här är den konstigaste sommaren på länge. På midsommar brukar jag alltid vara i Piteå, men inte i år. Sedan brukar vi ha säsongsplats på havsbadet, men inte i år eftersom pappa har bytt jobb och har ingen semester, det är ocskå tråkigt. Men tur att mamma har stuga i Pite så jag kommer ju ändå vara där. Guuud vad jag längtar tills jag får ligga på bryggan o sola..
Nä nu ska jag gå och sola sen börja fixa mig. Vet inte riktigt ännu vad som händer ikväll, men förhoppningsvis blir det något roligt iallafall!
Ha en bra midsommar alla jag känner och inte känner! PUSS

Uppe med tuppen

Godmorron alla fina!
Jag har vaknat lite innan sju, klädde på mig och gick ut med Sally. Gett henne mat, bytt till träningskläder sedan for jag ut på en joggingrunda.
Har nyss duschat och nu tänkte jag måla naglarna och sedan äta frukost. Älskar att vara ledig och få äta frukost när jag vill!!

Världshistoriens kortaste springtur

Sitter och kollar när Sally försöker gräva hål i min säng, övertrött kallas det. Hon har inte sovit sen klockan fyra idag så kan nog vara dags nu. 

Iallafall har jag varit ute på en kort springtur nu på kvällskvisten, blev totalt bara 30 min men det är ju bättre än inget alls!! Måste nog börja lägga in lite intervaller igen. Känner att kondisen har blivit sämre då jag har lidit av latmask 2 veckor, skärpning nu..

Tidigare idag var jag hos sjukgymnasten, hade videomöte med Umeå istället för att jag ska behöva åka 50 mil för en halvtimmes besök. Nu i sommar ska jag träna helt själv och sedan i slutet av augusti eller början av september ska vi ha videomöte igen. Så nu äre bara att jag hittar motivationen som inte alltid finns där när jag tränar själv, kommer nog bli kämpigt att inte träna med min sjukgymnast en gång i veckan. Men jag ska kriga på !!


Monday morning

Godmorron!
Sitter och väntar på att mamma ska bli färdig så vi kan fara och låta hundarna springa lite i skogen.
Senare idag ska jag åka och sola med Sanna tror jag, hade också behövt fara på stan och köpa en ny mascara och något fint nagellack. 
 


2012-06-10 Söndag

Idag har jag vaknat första gången klockan 5 av att Bibbi ylade, pappa och Maria har åkt till Turkiet i morse. Fy vad fuskigt jag vill också, helst när det regnar och är kallt!! 

I fredags var det skolavslutning och till en början var jag lite smått irriterad eftersom inget gick som planerat, men kvällen slutade bra ändå. Var först hos Sanna H, sedan for vi till Danne vars det var massa folk.  

Iallafall så har jag hunnit bada och trimma både Nellie och Sally idag. Nu håller jag på att packa min väska för att sen åka till mamma.
Jag börjar jobba först nästa vecka, så vad ska jag göra den här veckan när alla andra jobbar?
Sjukt god parfym som passar bra nu på sommaren från make up store, måste köpa en ny snart!

Frimare's Kiss By An Angel

Äntligen har jag sommarlov, sjukt skönt!
Så i lördags hämtade vi hem Sally från Maria i Luleå. Sötare valp får man söka länge efter. Hon är en riktig tuffing, tar Nellies leksaker fast Nellie morrar åt henne, Rolle försöker uppfostra henne men hon bara fortsätter busa.
Just nu försöker hon hoppa upp på databordet, för hon tycker det låter så kul när det knapprar när jag skriver.
Som ni kanske förstår har jag fullt upp, nu måste hon nog få gå ut och busa..