pluggkväll med brudarna

Tog en sovmorron idag orkade inte gå på idrotten och matten för jag hade ont i magen å mådde illa.
Efter skolan for jag hem och bytte om och sedan kom sanna och anita och hämta upp mej sen for vi till fysion och träna..
Nu sitter jag här med julia sannelind och vi ska gå till coop med 2 andra fräna brudar som kallas sanna härstedt och fanny nyberg.
Ikväll ska vi då plugga heeeela kvällen! hehe duktigt.
Saknar dock köhler som har åkt till göteborg och lämnat oss kvar! ♥

Only time

sitter här och är lite depp för att jag måste åka själv till luleå 10 februari och ta dom dära allegritester helt själv. Sen är ja sur för att skotern ja tänkte köpa är såld.. Så nu måste jag börja leta en ny...
Nä men när jag sluta idag gick jag och carro hem till henne och lanade, sen kom jonte å sen drog vi å käka på fragga ! När vi hade ätit så gick vi till stalle och pappa kom å hmta mej å jonte. Efter de har jag bara typ leta en skoter, gjort lite skolgrejjs osv...

Tungt

De är så det kännts hela helgen, men extra mycket idag.
Skola imorgon och nu måste jag bada och klippa en hel hund. TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNGT säger jag bara.

All we had is gone now.

Får bli ett snabbt inlägg de hära, är alldeles för trött för något annat.
Idag har jag vart i skolan som vanligt. Rätt så segt.
När vi slutade följde jag med sanna som skulle och köpa en ridhjälm sen for vi hem till henne.
Var där ett tag sen gick jag till stallet och red Carros pånihest Bella. Var askallt så blev bara skritt och lite trav typ halva stigen.
Var ändå rätt så mysigt. Jag blir så jävla glad när jag är i stallet. Vet inte varför, men det är sant för under hela hösten har jag inte varit i stallet något och jag har var på dåligt humör, tyckt synd om mig själv, varit rastlös och irriterad och så vidare.
Så nu har jag lärt mig att jag verkligen inte klarar mig utan hästar. Mitt liv är värdelöst utan hästar.

Vet att jag bara har börjar skriva om hästar, men tvingar ingen att läsa.
Nä nu ska jag stänga av datan sen sova! PÖSS



ojdå

Har inte skrivit på över 2 veckor, för varje gång jag har börjat skriva så har jag alltid börjat med något annat. Har hyffsat många utkast hehe.
Har iallafall haft världens bästa nyårsafton med massa kult folk. Jag hoppas på att 2011 blir som 2010 fast bättre! Tror nästan det.
Förra helgen var jag i luleå med Sanna Härstedt, rätt så chill om jag ska va ärlig. Ibland är det bara så himla skönt att slippa vara hemma. Ja på fredag var vi på stan typ hela dgen, jag va också hos läkaren, skulle egentligen göra pricktest för att se vad jag inte tål för något men det blev inte av. Kan ju vara hästar.  Lördag var vi också på stan och sen härjade vi på hotellet osvosv. Söndag käkade vi på max och jag bad sanna dricka smältost från ett sugrör ! HAHAHA trodde jag skulle dö så mycket jag garva!
I veckan har skolan börjat igen och jag är redan less. Men nu äre bara att kämpa på ! Jag hade verkligen velat gå ENP i luleå, Förut vela jag itne något annat än att flytta härifrån när jag skulle börja gymnasiet, men har börjat inse hur tufft det är att flytta hemifrån redan. Men det är något jag verkligen vill gå, det låter kul och man får väl ta smällarna av att flytta redan. Men ingenting är säkert ännu, kanske hittar jag något jag vill gå här hemma ?
I veckan har jag faktiskt ridit för första gången på 4 hela månader! Det var jävligt kul, men nå äre illa när jag har blivit så jävla stel att jag inte ens kommer upp på en liten D-ponny! jag kom ju upp på Foxy hur lätt som helst förut och han var större menmen... haha
Det kommer aldrig vara samma sak att vara i stallet utan Foxy, men nån gång måste jag gå vidare.