Grattis farmor, jag saknar dig!

Idag skulle du fyllt 62 år! Det har gått 4 år sedan du lämna oss och jag saknar dig varje dag. Fast idag saknar vi dig extra mycket. Jag kommer och tänder ett ljus på din grav sen.

Min farmor fick cancer i början av 2008 och på våren samma år lämnade hon oss. Hon betydde verkligen mycket för mig eftersom jag har varit mycket med henne hela mitt liv och när hon blev sjuk förstod jag inte varför läkarna inte kunde göra henne frisk. Kommer ihåg en dag när hon blev sämre, jag satt i bilen på väg till liikavaara. Då sa jag åt pappa att jag skulle ge en stjärna på himlen till farmor som skulle göra henne frisk igen. Farmor kommer alltid ha en stor betydelse för mig och jag kommer alltid älska henne. <3


Läxor & gossip girl

Idag har dem äntligen börjat lägga golvet i mitt rum, Ebbas är färdigt och det blev supersnyggt. Imorgon kommer dem och lägger mitt och pappa och Marias sovrum sen är det äntligen färdigt. Ska bli skönt att slippa ha det stökigt och ha saker utspritt i hela huset.

Kan ju berätta att jag har dragit på mig en förskylning, ont i halsen och feber. Igår lega jag hemma hela dagen och gick inte en meter mer än på vårdcentralen och på coop. Men som den kämpen man är gick jag ändå till skolan idag, fast jag har mått sämre idag än igår.
Nu ska jag fortsätta med lite läxor, historia x2, samhälls, matte, plugga till ekonomiprovet som jag ännu inte har gjort, och läsa min svenska bok. Men först ett avsnitt gg.
PUSS

Just klickat hem



Det är 20 % rea på allt på sportamore och när jag dessutom är i behov av ett par nya springskor så jag kunde inte låta bli, hoppas bara dem är sköna och passar till min fot!

Idag har det varit en riktigt bra dag för mig, förutom då att jag sov från 15-18. Slutade kl 13, då for jag hem gick på en liten promenad med hundarna i solen. Mysigt. Sen gick jag hem och satt mig och kollade Big Brother som jag satt på inspelning igår. Men såklar somnade jag och sov flera timmar, så när jag har vaknat har jag ätit middag, fläskfilé och grönsaker. Nu på kvällskvisten har jag motionerat lite, crosstrainer och cyklat lite. Duktig jag är, med tanke på att jag lega på operationsbordet för mindre än 2 veckor sedan.

Nu tänkte jag gå och ta hand lite om mig själv, måla naglar, färga ögonbryn osvosv.

PUSS

 


Var ett tag sen sist

Var ett tag sedan jag skrev här sist. Just nu sitter jag i soffan hemma, har slutat 12 idag igen eftersom vi inte hade någon svenska och jag gör annat på idrotten eftersom jag inte får göra något fram till minst 15e mars. Har varit i Umeå förra veckan och opererat axeln, har inte haft så mycket ork till något alls eftersom jag sover dåligt. Och för alla som undrar vad som hänt så är det så att läkarna har flyttat två muskler som gör så att jag kan rotera armen utåt åt sidan. Jag måste ha min cp ställning minst en månad på mig när jag är utomhus och när jag sover. Aja, ska inte klaga det är ju redan bättre fast det är lite trist när jag inte får göra så mycket.

Ikväll åker jag till pappa, har inte varit där på ett tag eftersom mitt rum håller på att renoveras. Det är inte helt klart ännu, väntar på golvet.

Nu kom mina två fina sannor på besök och ska fika. Puss o kram!


Happiness is not a destination it is a way of life

Tacka gudarna för att det är fredag imorgon!
Hade massa planer idag, typ träna, sola, göra bort massa läxor. Men inget av det blev av, är så olidligt trött eftersom jag somnade sent igår för att jag lega och oroa mig över att behöva stå ut med att sövas, kanyler och sjukhus nästa vecka huvva. + Att mina eksem vid ögonen och i hårbotten har börja komma tillbak och mitt kortison har tagit slut..
Trots mina sömnproblem har jag varit sjukt glad idag, känner att det går bra nu!
Imorgon har jag skola till 12.30, då ska jag och sanna och träna. Fredagskvällen bjuder på myskväll med mina fina vänner.