hej

måste bara skriva nått för annars får jag intelåna min syrras data. men orkar inte blogga nå mera för de suger. idag har jag inte gjort nått bara vart hemma å drygat. jo jag for på coop å sen till pappa men de säg dära så jag gick hem efter typ 5 min. men nu ska ja dra. imrn ska ja rida sen ser vi ju vad som händer och fötter armar och ben


PUSS!

you´re number one

orkar inte blogga. usch har ingen lust alls.

*

ja, vad säger man om igår kväll?


det brinner

skolan idag då. började 9 slutade vid 13. då gick jag och emma på stan en sväng, sen på statoil. satt där och väntade på köhler som skulle komma med pengarna. sen gick jag hem. lyckades slockna en timme i soffan. vid 4 kom mamma å hämtade mig då drog vi på mondo, jag köpte ett par cheap monday jeans. och på jive har jag lagt undan en svart sidenklänning, vet inte om jag ska ha den. får bestämma mig imorron. men iallafall mamma skjutsade hem mig. då käkade jag middag sen gick jag ut på promenad med hunden, efete


äh hinner inte skriva de brinner vid kramo (staving) ? hah nu ska ja å se vad ssom brinner

pusspuss


smile that colgate white smile

orkade och hann inte blogga igår. skolan som vanligt. hade hk sista timmen. hate it! men drog iaf hem. plockade ihop mitt smink åde. käkade middag. sen åkte jag till min far. drog ut med caroline vid halv 7. var inte direkt på humör igår, var tvungen göra klart min powerpoint redovisning. så gick hem vid halv 9 tror jag klockan var. satt mig då direkt framför datan och började skriva manus. satt däe till 11, då gick jag och duschade. gick å la mig vid halv 12. kunde inte somna. skickade några sms. men lessnade så la undan mobilen och började lyssna musik istället. slocknade efter en timme eller så.

idag vaknade jag halv 8 av att carro ringde, egentligen vare jag som skulle ringa och väcka henne, men de blev inte av, för jag hade ställt mobilen på 7 men jag stände av den. pappa kom in och väckte mig men jag sa  att klockan skulle ringa (fattade inte att jag hade stängt av den) så han åkte på jobbet. och jag forsatte sova. tur som fan att min söta caroline ringde. klädde på mig platta håret och borstade tänderna, vid 10 i kom carro å hennes syster och hämtade mig. första lektionen var engelska. kollade film så de var chill. sen vare redovisnig. det gick väl som det gick. efter de hade vi svenska. fick inte mkt gjort där. på lunchen gick jag hem. åkte med pappa och maria tillbak till skolan. hade tyska sen for jag till tandläkaren. hon tröck upp nå rosa kletit grejjs i käften på mig, de var as äckligt! höll nästan på att spy.när jag var klar där var jag med köhler. vi gjorde väl inte så mkt, hon gymmade här hemma hos mig och jag kollade på. sen for hon hem. sen käkade vi middag och sen dess har jag inte gjort nått.

ska kanske till tärnaby med sanna om några veckor kommer inte ihåg vilket datum det var. men det skulle va skitkul! hoppas jag får för min mor och far :D nu ska jag föna och platta mitt hår, sen sociala lite på msn åre. efter det blire sängen PUSS!


slarvig eller vad?

jo. är sjukt förbannad på mig själv just nu! letar massa kläder som jag inte sett på flera veckor. och jag hittar inte dom. åååååå ja får seriöst damp! måste ta oh beställa nått par jeans och sen den dära jackan som jag vill ha. kan slänga in en bild senare om jag orkar. Jag är sjukt less på skolan också. har ju den dära jävla SO redovisningen på onsdag, jag är inte ens klar med Gnivån. undra hur det här kommer gå. har eng omprov på onsdag med. kan inte det heller. och sen det bästa av allt, JAG SKA TILL TANDLÄKAREN PÅ ONSDAG OCKSÅ. så denna onsdag skulle jag helst bara villa slippa.

jaja, skolan idag, tråkigt som vanligt. hade hellre stannat hemma å sovit än att va där. när vi slutade gick ja och älsklingsbarret till stallet, skrittade ut med foxy och mattur sen kom mami hemta oss vi drivade hem barret, mamma for på ica och handlade nått. jag stanna i bilen å smsa med köhler HAHA! hon slrev att hon också satt i bilen och väntade på sin pappa som var däroch handla han också. så då började ju jag kolla om hennes bil verkligen var där. hojj vad jag kan vara smart ibland ;) när vi kom hem käka vi middag och sen det har jag sovit i soffan ett tag. nördat datan, rivit ut alla mina kläder ur min garderob, duschat och massa andra trevliga saker.

nu ska jag krypa ner under täcket och kika lite tv sen sova. puss hade!

you can see my heart beating

helgen är slut, nu taggar vi till nästa eller hur flickor?

har huvudvärk åt helvette. har haft det hela dagen. tror jag håller på att bli sjuk.

men måste plugga till eng omprov imrn. skriva lite manus också. men orkar inte vill bara gå och sova. blusch vad jobbigt livet ska va. och ja e sjukt sugen att åka skidor nu!

imorron blire ingen idlektion för min del. ska rida ut med påni, han har ju haft lite ont i ryggen så vill inte hoppa än. känns lite elakt mot han. jååå ja har ju gratis sms nu igen :D:D:D var utan en hel dag typ :O så nu äre bara att smsa!

pussen

tack sanna för att du fixade bloggen <3


söndag

tråkigt. jag gillar verkligen INTE söndagar. hojj. dom är så tråkiga. menmen har iaf vaknat nyss. sitter här och väntar på att barret ska vakna så vi kan dra till stallet nångång.

igår vaknade vi hos barret vid halv 2 åkte dirr till stallet. vi tolkade med skidor efter foxy. haha de var mest carro som fick åka skidor. hahah ja tappade bara skidorna hela tiden. åkte hem vid 5 tror ja. gick ut med hunden, käkade middag och sen duschen. satt mig och nörda data ett tag sedan kom carro hit. då fixa vi oss. sen drog vi på stan hittade sanna och emma dära. så vi var med dom. sen gick vi till emma ett tag. plattade håret lite å ja kanske inte ska ta upp här allt vi gjorde. men iaf efter ett tag gick vi ut igen och gick till bion träffa lite folk dära. vi gick vidare till cpgungan. träffade emma eriksson och hela gänget så då blev det att umgås lite med dom. jag och carro gick till tågstation och mötte folk dära. vet inte vars emma och sanna gick. gick till skoterklubben var där ett litet tag sen kom carros syster och hämtade oss. kom hem. fikade lite. sen blev de kolla lite bloggar och sånt. kollade tv, sen slocknade vi. 

idag måste jag plugga till eng omprov som ja har imrn. och måste skriva klart manus till island. hojj vad tråkigt! så hoppas carrobarret vaknar nångång så jag kanske hinner göra nått idag än bara stallet och plugga å skriva manus. puss