idag är jag så sjukt glad

för imorgon är det sista skoldagen för mig och sanna! eller om man nu inte räknar med avslutningen och torsdagen då. men vi går väl inte ens hel dag på torsdag och avslutningen är ju inte ens jobbig ;) men innan jag får fara till värmen måste jag skriva klart min novel och så måste jag och sanna redovisa våran scrapbook. fyfan nu ska jag ta och göra det sedan blire att packa lite sen sova. puss!

snabb blogg

sitter här i piteå och väntar på lite folk. vi kom väl hit vid 5 igår, gjorde väl inte så mycket igår. träffade sanna och freja och sen satt vi upp förtältet och sen kolla jag tv och somnade dit. nu ska jag skriva klart min novell som måste vara klar på tisdag och sen ska vi väl börja åka mot luleå där vi ska till maria och benke.

*

idag äre en sån dag när det känns som att det är lika att ge upp.


vecka ut vecka in

Fel om det skulle hända nått nytt nån gång? Alla dagar ser likadana ut - skola, stallet, va med nån, äta,  duscha, sova. Hur kul är det på en skala? Inte kul alls. Livet rullar på i samma jävla spår hela tiden. Har slutat träna för att jag har blivit för LAT för att orka ta mig till gymmet. Hoj tror de va 4 veckor sen sist. Men hursomhelst, ibland kan tycker jag helt enkelt att livet suger. De händer nästan aldrig nå kul nå mera, tycker mest det bara är tjaffs och sånt skit hela tiden. Nä nu är jag less på äckelgällivare. Nej här ska jag bo ett helt jävla år till, hoppas det året går snabbt. Tur att jag har mina fina tjejer!

Nä nu ska jag och josefin gifta oss sen ska jag försöka sova ;)


Gör allt för att tiden ska gå fortare

Sitter och väntar på att Caroline ska skriva klart sin bokrecension så vi kan hitta på nått busigt snart. Har vart i skolan idag som vanligt, sen for jag och carro hem och baka chokladbollar och sen for jag på moppekurs. HAHA hojj det är så tråkigt. Imorn börjar jag då efter 9 nångång, har ingen matte på morronen, skönt!
Ne men nu ska jag gå och sminka mig eller nått för de va inge kul att sitta vid datan, PUSS!


slänger in en lite sådära söt bild på mig och köhler, bara för att de blir lite roligare så HAHA ;)


blablabla

Nä idag har de inte vart nån bra dag alls. Först så vaknade man halv 9, täppt i näsan och ont i skallen. Sen hann jag inte fixa håret så har haft de uppsatt i en ful toffs hela dagen, sen va ju alla mina kläder i tvätten också så hade inget att ha på mig.. När jag skulle cykla till skolan så satt ju inte sadeljäveln fast åååååh va irriterad jag var. Så idag har jag vart irriterad hela dagen.
Och eftersom jag inte orkade säga en sak till en viss person skriver jag det här, Jag är ju inte precis någon tankeläsare så det är jävligt svårt för mig att veta vad det är för fel!!

Det var allt från mig, tack och godnatt!

snabbis

sitter hos pappa ska hämta lite grejjer. internet är ju sönder hos mamma för den där jävla åskan har hett sönder det. åååh va ja e irriterad. menmen ska dra nu, får skriva bättre nån annan dag när internet funkar!

16 dagar kvar

tills jag och sanna drar till turkiet, deni ;)

kom hem från skolan för ett tag sen nu ska ja bara fixa med lite grejjer sen drar jag till sanna.


ny header?

ne nu blev jag less på den jag har. nu måste jag fixa en ny vilket kommer ta ett tag :P
och idag har jag bloggat ovanligt mycket, jag har ju mina perioder när ja sitter vid datan hela tiden och andra dagar inte alls. men de suger att sitta vid datan så nu ska jag gå och lägga mig :D

i want you in my life

hejsan alla söta! sitter här i soffan och egofotar mig, mamma håller typ på att garva ihjäl sig för att jag gör så fina miner. kuljul! 
har packat klart nu äre bara stallkläderna kvar att packa ner sen är jag redo att åka till umeå ;)
ne men skulle ju vart med några söta brudar ikävll men de blev ju inte av, var tvungen snacka med mor och far istället.. 
men nu ska jag fixa några låtar sedan hoppa i lådan och sedan lämna gällivare, finns ju alltid på telen som ni vet. PUSS! ;)


och så skulle de vara en rubrik också

ååååh va ja längtar till sommarlovet nu! 
om exakt 3 veckor drar jag och sannababy till turklandet, häärligt eller vad? :D
va ju till piteå ihelg med caroline, imorn åker jag iväg igen, och nästa helg blire piteå igen. (de är ett jävla åkande hit och dit)
nej har inte tid med det hära ska gå och städa mitt rum som jag har sagt att jag ska göra flera dagar nu, och packa. PUSS!


rubrik

tänkte bara skriva så ni vet att jag lever. orkar inte skriva idag, de får bli nån annan dag ;)


vilken dag

började med att jag vaknade 10-5 i 8 nån gång. såg förjävlig ut, hade somnat med blött hår igår. hittade inga kläder att ta på mig och jag hittade inte cykelnyckeln. vafan kom till skolan som nån jävla lodis. sen halv 10 kom pappa och hämta upp mig för jag skulle till tandis. och där tog det väl ungefär bara 50 min. USCH OCH FY OCH BLÄ för tandläkare! jag hata verkligen att va där..
men nu ska jag iaf till skolan utvecklingssamtal å so å tyska. efter de äre bara att dra på moppekursen och sen ska jag hem och plugga till engelskaprovet imon och packa för jag och carro ska till pite imorn =)
skriver kanske senare men nu måste jag börja dra mot skolan! HEJS


hej

jag har fan gjort allt för dig, och inte får jag något tillbaka.
nu slutar jag försöka.
HEJDÅ!


moppe?

börjar fundera på att inte köpa moppe. vafan ska jag ha den till? jag kommer typ bara köra till stallet här i gällivare och i pite in till stan från havsbadet. känns så himla ovärt, ää vet inte hur jag ska göra vi får väl se..

idag äre ingen vanlig dag

för idag äre min och carros födelsedag!
GRATTIS TILL OSS VAFAN :D

väntar på en sanna köhler

jao kom nyss hem. har först vart på stan och köpt skor, eller på eriksson. sen for jag till stallet red lektion och efter det kom pappa och hämta mig så for vi på coop å handla eftersom jag fyller år imon.
nu sitter jag här hemma och väntar på att sanna ska ringa så ska vi gå ut på en prommis ;) och såklart nöter jag hacka hål på högsta volym, men pappa och ebba verkar tycka låten är dålig för dom skrek nyss att jag skulle stänga av, bryr jag mig? nå inte! :D:D:D:D:D

ne men nu ska jag ta och kolla fejjan å bdb sen logga in på msn å se om nån social är inne. PUSS!

hacka hål!


hej huvudvärk

fan jag slog skallen i stallet idag när jag skulle sätta på foxy täcket, och nu har jag jävligt ont i skallen :(
nu ska jag nog slå på en film eller kolla tv sen ska jag ringa några samtal och efter det hoppa i duschen och sen ska jag sova ;)

söndag igen

veckorna går sjukt fort nu och snart äre sommarlov! :D
jag gillar inte söndagar för då har jag aldrig nånting att göra bara massa läxor å och städa och sånt skit.
idag har jag vaknat efter 11 nångång och jag sitter ännu i min t-shirt som jag har sovit i, jag har egentlingen ingen lust att gå ut idag men jag måste fara till stallet snart. usch vilket pissväder, jag trodde de skulle bli sommar men nu verkar det ju som att det ska bli vinter igen. och där tog mina ord slut. PUSS!