Stressiga dagar

Har fullt upp hela dagarna, skolarbeten tar upp all tid jag har men börjar äntligen se ett slut på det hela! Idag har jag haft matteprov som jag verkligen inte trodde jag skulle klara, men jag kunde alla uppgifter förutom en.
Trots all stress så flyter livet på bra just nu. När jag inte pluggar spenderar jag en hel del timmar på gymmet eller med valpen som är full av energi och tycker det är sjukt tråkigt när jag är i skolan.

Word

Började helgen med jobb på fredag kväll, serverade mat på sponsormiddagen uppe på Nordan. Imorse när jag vaknade åkte jag och tränade, ett mage, rygg och kondis pass blev det. Kände redan när jag vaknade att jag hade huvudverk så mitt pass blev inte riktigt som tänkt tyvärr. Gick hem duschade åt frukos och la mig i soffan och sov någon timme, sedan fixade jag mig och begav mig till mormor och morfar där de bjöd på mums mat, efterrätt och glögg!! Mmmmh så gott det var, men ångesten kom snabbt efter pannacotta och glögg. Nu på kvällskvisten gick jag över till min fina vän Köhler, där vi spelade Uno med melvin och bara tog det lugnt. Nu ska jag stänga mina gröna och ladda för julpynt, löpning och ett ton plugg imorgon!


Train insane or remain the same

Ligger här i min mysiga säng och väntar på att filmen ska bli klar. Har försökt plugga men jag somnade vilket inte är så ovanligt. Idag har jag kapat av mitt hår hela 4 cm typ, tog bara bort det mest slitna.
Igår var jag och träna ben med Sanna på gymmet. Trodde jag skulle vakna upp med en härlig träningsvärk i benen idag men icket, får väl ta i ännu mer nästa gång! Idag har jag haft träningsabstinens, men har faktiskt tränat 5 dagar denna vecka så en vilodag passade bra idag, den enda motion jag har fått idag är en prommis på dundret med odjuren.
Godnatt från mig och Sally!