Innan jag dör


helt slut

har nog inte suttit stilla en enda sekund idag skulle jag tro. När jag vaknade på morgonen så fixade jag mig och for på stan. När jag kom hem så bakade jag. Efter det så åkte vi till farfar och åt. Ja när jag kom hem igen började jag slå in de sista julklapparna och efter det började jag städa. Nu ska jag bädda klart sängen men de känns jobbigt, är så trött!
Aja godnatt alla söta!



Ganska kall men fin skotertur

Idag har vi vart massa folk å kört skoter o grillat lite korv åde. Mysigt jajjemen! Fast det var lite synd att det var så kallt. När alla andra for hem drog jag o Sanna på eget mission.
Nu ska jag hoppa i duschen för jag ska på födelsedagsfika på ett tag hos min snygga vän Fanny.
Puss

Har varit i stallet och ridit för fösta gången på 10 månader

Och kul var det, saknar faktiskt att rida men mest att bara få vara i stallet. Fattar inte vars felet sitter för jag har ju som alltid hållt på med hästar. Nä men då sluta jag förra hösten för att Foxy såldes.
Saknar att rida lektion för världens bästa Lotta, å att bli så där äckligt barnsligt nöjd när hästen gick som en klocka. Saknar också mina å carros galna rejs efter stigen när vi har sett björnar haha , ridit barbacka å skenat som aldrig förr. Ja men ni förstår va kul vi har haft förut ;) 

Nä tillbaka till verkligheten, sitter å nojjar över att jag säkerligen kommer få magsjuka för jag hatar att spy! Måste ju även plugga till de dära spanskaprovet som vi har imorgon, plus skriva en rapport och nå historiagrejjs. kan inte annat än älska skolan som tar över hela mitt liv.

Är duktig

Håller på att städa mitt rum, gud så duktig jag är..
När jag har städat färdigt ska jag och Julia fara och sola. Ska också klicka hem lite saker, känner att jag inte har slösat pengar på ett bra tag så börjar få abstinens.
Imorgon äre fredag å då slutar vi tidigt. De här har nog vart den segaste veckan på länge. Hoppas helgen också är seg. För jag ser då inte et dugg fram emot nästa vecka. Har 2 prov, 2 redovisningar och 1 inlämning, huvva.
så söta, har valpsjuka, vill ha exakt nu

jo

I am selfish, impatient and a little insecure.
I make mistakes, I am out
of control, and at times
hard to handle. But
if you can't handle me at my worst.
Then you
sure as hell
don't deserve me
at my best.