Vårkänsla

Har gjort årets första springtur idag, ca 60 min intervaller med köhler. Trodde aldrig jag skulle orka med tanke på att jag suttit still sen i februari. Guldstjärna till mig ;) nånå nu sitter jag i soffan och väntar på middag. Vet inte riktigt va som händer ikväll, kanske film med tjejerna eller så måste jag göra bort lite skolarbete.


Tisdag baby

Idag när jag slutade 12 åkte jag och Sanna H på thai och lunchade, sedan drog vi en repa på stan. Kom dock hem utan något nytt. Kanske lika bra att spara pengarna


Sedan for jag till sjukgymnasten tränade en sväng. Sjukt glad att det går framåt för mig! Efter det har jag inte gjort mer än att skrivit lite på min NK sak om doping. Ätit middag och varit till mommo och moffa en sväng nu på kvällskvisten.


Nu ska jag hoppa i duschen sedan kanske jag orkar se en film eller något, tveksamt. Är så himla trött på kvällarna och somnar oftast innan 11.
PUSS



Lögnare

Har lite ångest över att jag har matteprov imorgon direkt på morgonen när jag inte har orkat plugga nåt i helg. Men om jag ska va ärlig har jag faktiskt inte haft tid. På fredag efter skolan var jag med köhler, benna johan och jonne. Sedan på kvällen så mådde jag så dåligt så jag gick o la mig tidigt. Vaknade så klart tidigt på lördag morron då med. Gick på stan med Emma, köpte present åt Erica osv. Sedan var det ju bara att åka hem och äta, duscha och fixa sig. Vid 19 nån gång åkte vi upp till Erica i Malmberget. Var där till 23 nån gång då jag ringde mamma och bad henne hämta mig. Somna nästan direkt jag kom hem. Idag gick jag till köhler sen gick vi ner till stan, kolla runt på marknaden, hittade som vanligt ingenting. Sen mötte vi upp Emma på vägen till Köhler. Satt o snacka åde ett tag innan jag åkte hem. Nu på kvällskvisten har jag städat, vart ute o promenerat, hittat på massor av nya tennarmband mamma ska göra osv. Plus att jag har käkat godis som jag å mamma var o inhandla, vilken synd. 


Förresten måste jag bara få skriva av lite av min ilska. Jag hatar när folk ljuger för mig. Men ändå är de så kul att höra folk som ljuger mig rätt upp i ansiktet, vissa människor är så himla genomskinliga. Nä usch för såna vänner. Eller ja om man ens kan kalla de för en vän, som ljuger, ändrar på saker o ting för att den låtsas vara så "ärlig" å allt va det nu heter! Fattar inte varför man gör så, antingen berättar man sanning eller så kan man knipa käft tycker jag.




15 mars





Godnatt

Blev lite less på att plugga så halv 9 var jag tvungen ge mig ut på en 50 min lång powerwalk. När jag kom hem tränade jag axeln och och duschade, nu ligger jag i sängen redo att smälla av

Känns skönt att jag gjort bort massa läxor, kanske det finns hopp om att jag har tid att göra nåt kul i helg.

Slänger in en bild på mitt halvfärdiga rum bara för att


Onsdag

En trött  och äcklig tjej kom just hem från skolan, ligger i soffan har just druckit kaffe och ska vila ett tag innan jag börjar med med matte, företagsekonomi och spanska.

Lose my mind

Idag har jag hunnit med en massa saker. Slutade redan 11 så då åkte jag, Sanna o Sanna till mig och lagade lunch, gjorde lite läxor osv. Sedan åkte jag o Sanna h och solade på gunilla. Kände att det behövdes, känns inte så kul att se ut som nåt spöke.
Sedan har jag hunnit storstäda mitt rum, dammsugit hela nedervåningen, plocka i och ur diskmaskinen, rensat ut kläder som jag längre inte använder. Och mitt i allt kom Sannah och hälsa på här, snackade skit nån timme sedan for hon hem för att äta.
Igentligen skulle jag gå ut och promma nu på kvällen, men känner att jag är helt död tack vare min brist på sömn i natt. Måste duscha nu sedan tänkte jag försöka läsa klart min bok så jag kan börja skriva bokanalysen som skulle varit inlämnad förra veckan.
Har även spanskaprov på fredag, matteprov nästa måndag, och engelska redovisning. Blir en massa plugg den här veckan!
PUSS

Prommis med dogsen

Kom just hem efter en liten promenad i de fina men väldigt blåsiga vädret. Försökte få med alla tre på en bild men de gick inte så bra eftersom bibbi o Nellie inte hade lust att stå still. Nånå Rolle poserade iallafall fint!


Toppenväder och jag sitter hemma

Det enda jag får göra är att promenera. Rätt så tråkigt faktiskt när hela min familj är ute i skogen kör skoter, grillar och myser på. Tur att jag har hundarna iallafall, kärlek till dem!
Idag har jag vart ute och promenerat en timme, kollat runt på ikea.se, målat naglar, färgat ögonbrynen, busat med vovvarna, kollat gossip girl, druckit kaffe, käkat en kanelbulle, lyssnat hög musik för att försöka fördriva tiden.
Kan ju bara säga att jag är så avundsjuk på alla som kan vara på dundret eller vara och köra skoter såna här dagar. Känns konstigt att inte kunna göra något eftersom jag är van att vara ute varenda helg den här tiden på året i normala fall.
Det kan fan inte vara bra att sitta inne och tycka synd om sig själv så här som jag gör. Känner att jag har kommit in i nån negativ period. Ååh dumma axel!!
Ikväll ska jag iallafall till Emma som fyller 17 år idag! Det känns som att jag inte har träffat henne på år och dar, så det ska bli riktigt kul. Nu ska jag hoppa i duschen, kanske kladda på nån fin makeup och kanske fixa barret lite. Kan ju vara kul det också.
PUSS!