Kan inte sova

Ligger i sängen o är dödstrött, men kan inte sova, jag har ont. 
Nu undrar säkert alla varför jag inte tar en alvedon. Men det hjälper inte. Ingenting hjälper, tror jag blir tokig. 
Kommer knappt ihåg när jag sist sovit en hel natt ordentligt och vaknat upp på morgonen och varit utvilad. Nu låter jag som världens gnällkärrig, men jag tvingar ingen att läsa
Det är som svårt att säga vars jag har ont, det varierar dag från dag, ibland har jag ont i knät, ibland i ryggen, ibland axlarna, ibland armarna,  ibland händerna eller fötterna. Till exempel idag när jag vaknade hade jag ont i händerna, mina fingrar var så svullna att jag inte fick av mig ringarna. Efter några timmar blev det bättre och dem slutade göra ont. På eftermiddagen fick jag istället ont i knät och höften och det har ännu inte släppt. Ja så kan en helt vanlig dag för mig kännas. Nu är det ju inte så att jag har dödsont som när man typ slagit lilltån in i något, utan det ligger och gnager lite hela tiden. Och ska jag vara ärlig tar det himla mycket på ens krafter i längden. Det går som i perioder, ibland kan det gå flera veckor med smärtor sen är det borta ett tag och kommer tillbaka, så gå nu inte och tro att jag varenda dag har det så här, fast ärligt så har jag haft en riktig dip ett tag nu. 

Men det värsta är nacken, sen i våras har jag haft konstant ont i nacken, mer eller mindre varje dag. vet inte om det blev när jag opererade mig. Så ont som jag haft hela hösten har jag aldrig tidigare haft. Är så trött vissa dagar att det är alldeles dimmigt i skallen, känns precis som att jag lever i min egna bubbla och verkligheten är suddig. Självklart är det inte så illa varenda dag, men de dåliga dagarna börjar bli för många tycker jag. 
Jag är egentligen en väldigt glad person, men när jag är trött och har ont så blir jag både grinig, dryg å jävligt otrevlig. Jag orkar helt enkelt inte vara glad, hur mycket jag än vill det, även om jag  försöker vara så positiv som möjligt så går det helt enkelt inte. 
 
Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt till alla som uppfattat mig som sur, dryg, grinig, eller otrevlig. Det är inget illa menat mot er. 
 
 
 
 

Nu kommer det vita guldet

Sitter i soffan, dricker te och kollar 16 and pregnant. Gissa om jag blev glad när jag gick ut med hundarna i morse och såg att det snöade!
Nu ska jag iallafall snart ta med hundarna på en prommis sedan dammsuga och sedan blir det ett gympass trots den gräsliga värken i nacken och händerna. För övrigt fyller min lilla bebis 7 hela månader idag !


Har helt glömt bort

I början av september var jag och tatuerade mig, har glömt att lägga upp bild så nu kommer det en. Lite dålig men det står iallafall our greatest glory is not in never falling but in rising every time we fall


Du ska veta att jag saknar dig

2 år sedan jag sist träffade min bästa vän. Så vacker. Tänker på dig varje dag, hjärtat


Sweat is fat crying

Medan de flesta sov imorse var jag och Emmsan på prommis. Klockan 8 började vi knata till dundret, där vi gick backhoppan sedan gick vi hem igen. När jag kom hem vid 10, duchade jag och käkade frukost. Nu har jag målat naglarna och städat lite. 
Nu tänkte jag söka igenom garderoben o se om jag hittar något dugligt att ha på mig ikväll. 

Bra dag idag

Efter 2 gympass + jogg hem idag är jag riktigt nöjd med mig själv. 
Ville bara säga det, tack o godnatt!