Är hemma i Gällivare igen efter två veckor i Piteå. Har hunnit träffa två av mina saknade vänner Sanna och Hanna, slösat pengar, varit i Luleå och klippt Sally hos Maria, badat med vovvarna, varit på havsbadet, solat, haft sleepover hos mig, och sedan har jag även hunnit dansa och le i helg. Orkar inte skriva så mycket mer då jag bloggar från telen, slänger ut lite bilder istället :)


Natti

Har kommit hem för ett tag sedan, har varit hos Hägg med Sanna och Julia och alla andra som va där. Nu ska jag torka håret efter den regninga promenaden hem sen ska jag nog mest troligt börja packa, eller kolla desperate houswives. Imorn ska jag kliva upp tidigt eftersom jag måste hinna med en massa saker innan vi ska åka. 
Godnatt!!

Klippa valp

Idag har jag badat, fönat o klippt Sally lite. Lätt var det ju inte eftersom hon inte vill stå stilla på bordet.. 
 
Nu väntar jag på att mamma ska komma o hämta mig så ska jag sedan vara med Sanna h ikväll. Trist bara att det ska regna när det har varit så fint väder flera dagar, men som vanligt blir det dåligt väder när det blir helg här i Gällivare.
 
Puss o kram

Bakom flötet

Idag när jag loggade in märkte jag blogg.se har gjorts om helt och hållet, vet ännu inte om jag gillar det eller inte. Måste vara för att det helt plötsligt blev mycket tjorvigare, vad är till exempel snabbinlägg eller vad det nu hette?
Nää jag är nog bara oteknisk det har jag alltid varit och kommer alltid att vara.

I fredags tog jag sommarlov på riktigt men hade hur lätt som helst kunnat jobba några veckor till. Är lite rastlös på dagarna men det blir säkert bättre när jag åker till Pite på lördag. Idag har jag solat, duschat och sedan varit hos pappa och fika och gratta Maria som fyllde år. Hann även raka nosen på Sally när vi var där eftersom jag inte har någon klippmaskin hos mamma ännu. Får ta lite i taget eftersom det är så himla mycket saker jag måste ha, även om vi redan har allt hos pappa men det funkar ju inte att dra fram och tillbaka på sakerna. 
Idag fick jag hem ett höj och sänkbart trimbord, gud så lycklig jag är att jag hitta ett! 
 
Märkte att jag inte hunnit visa mitt ombre hair jag gjorde för bara snart en månad sedan. Får lägga upp en bild här någon dag när jag har tid ork o lust!
 
GODNATT!