hejdå 2009, hej 2010!

har sjukt tråkigt.. de är nyårsafton och jag gör ingenting.. jo har tidigare suttit och egofotat med min syrra. kul liv! nä men hon är så söt så, iaf när hon är snäll mot mig. sanna är i arvids och jag saknar henne.. jag som vela va med henne idag, vi som skulle ha party hos mig, menmen. hon kommer väl hem om nån dag hoppas jag! måste köpe en present åt henne, för idag har hon blivit en fjortis! får väl se vad som händer kanske går ut senare med köhler och dom. om jag orkar.

Var kommer du ifrån? - gällivare
Heter? - louise
Hur gammal är du? - 14
När fyller du år? - 4 maj
Tycker du om någon just nu? - nejdå
Jag samlar på? - pengar men de går sämst :(
Vem ringer du när du är arg/ledsen? - brukar inte ringa nån men kan hända ibland att ja ringer carro eller sanna
Vilken tid gick du upp idag? - halv 2
Har du sovit i din egna säng inatt? - jao
Har du sovit ensam inatt? - ja
Om inte, med vem sov du? -
Har du strumpor på dig nu? - jorå
Vad ska du göra ikväll? - kanske går ut 
Vad ska du göra imorgon? - rida trorja?
Var vill du bo när du blir stor? - venne
Vill bli stor? - ?
Är det okej att gråta? - ja
När grät du senast? - kanske nåra dar sen
Vilken årstid tycker du bäst om? - vinter & vår
Laddar du ner musik och filmer från internet? - ja
Skulle du göra om du vann en miljon? - shoppa, resa
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - nejdå
Har du tatuering? - nej men vill ha
Vill du gifta dig? - nej
Vill du ha barn? - när ja blir äldre
Solar du ofta? - sällan
Är du bra på att laga mat? - klert.. hmmmmm
Gillar du att dansa? - nja
Hur vig är du? - inte vet väl jag
Vilken är din favoritglass? - b&j
Tror du på ett liv efter döden? - nej, är man död så är man
Bor dina föräldrar tillsammans? - nää
Är du morgon eller kvällsmänniska? - natt
Vilken ögonfärg har du? - gröna
Vilka hårfärger har du haft? - massa
Är du beroende av något? - ja
Röker du? - nej
Senaste låten du hörde? - har lyssna massa för ett tag sen
Brukar du bädda sängen? - sällan
Har du hånglat med någon under den senaste veckan? - nej
Vad var det senaste du sa? - va äre?
Vem kramade du senast? - inte fan kommer ja ihåg?
Saknar du någon nu? - att jag gör


nånå, gott nytt år sötnosar!

jävla nyårsafton

har vaknat vid ett, pappa väckte mig. då lega ja i sängen och halvsov till halv 2 sen klev jag upp klädde på mig kollade lite tv sen fikade ja lite sen gick jag ut med nellie. när ja kom hem trimmade och badade henne, nu sitter jag här vid datan en snabbis, men nu ska ja hoppa i bastun sen blire fix och sen vid 8 ska vi väl käka oxfile vet inte va vi ska käka till säkert potatisgratäng eller nå. och när vi har ätit åde så hittar jag väl på nått.
hör av er!


nyår imrn

oj så taggad jag är! nej, de är jag faktiskt inte. har inte bestämt nått ännu. ganska skönt, då kan jag göra vad jag känner för. men sanna skulle ju typ bo hos mig? men tydligen inte buhuhuhu....... nånå, ska hoppa i duschen nu, sen ser vi väl vad som händer.

jag är så fet fet fet

och det är sant!

men hur som helst maria har såna skor som jag vill ha. men mmmmm kul att ha likadana som sin låssasmorsa.....


de blir inte bättre

om du tror det..


04.13

nu går jag och sover! godnatt!


sanna the rapper!

sanna är ju bara för skön! hon ska bli rappare och de här blir hennes första låt

vi svävar fram i gällivare stad utan höga krav, knäpp en bärs och koppla av allihopa gör som jag.


kan vi ju bjussa på en bild på rapparen her self! ;)

såklart

så har jag tappat mitt navelsmycke, får fan damp! nog äre ju alltid jag som lyckas.. jag har inget här hos mamma, så de första jag gör imorron är att jag far på stan med sanna och köper ett. nog för att de inte finns så många att välja på här i gällivare men måste ha ett iaf.


h3h3h3

idag äre en sån hära överenergidag, har svårt att sitta still o svårt att hålla käft. hehe jag har vaknat hör och häpna klockan 10! av rolle som ylade som ett psyk, sen ringde mamma, jag hann precis somna om då ringde ebba och skrek åt mig. efter det kunde jag inte somna om så börja kolla tv istället. när mamma kom hem klädde jag på mig och gick ut med hunden sen skjutsa hon mig till stallet. red ut med stjärnan och kan säga att de var ganska kallt. när jag kom hem duschade jag aslänge haha jag frös så mycke sen fixa jag mig och kolla lite bloggar åre. igår beställde jag en ny jacka. och idag eller imrn ska jag beställa lite kläder från gina.
har förresten haft ont i halsen typ 3 dagar, hoppas jag inte blir sjuk. de skulle ju verkligen sitta fint till nyår. nog för att jag inte vet vad jag ska göra då men hade vart tråkigt att ligga hemma o va förkyld, halsfluss eller nå annat trevligt. nää sjuk kan man vara när det är skola, inte när man har lov.

nu ska jag lyssna lite musik sen ringa till härstedt o höra vad hon har för sig.


hej

jahapp, va gör man nu då? behövde inte fara till stallet så nu sitter jag här och har alldeles för lite att göra. ska kolla bdb sen duscha. 

trötttttttttttttttttttt

har klivit upp fikat och klätt på mig å nu ska jag snart till stallet och rida påni. orkar inte skriva mer. haha är för trött.

skulle förresten behöv fixa bloggen. den har ju som vart såhär ett tag men orkar inte.

rubrik

japp nu har jag då öppnat alla julklappar har fått massa saker. är skitnöjd. fick typ allt jag önskat mig. och nu när jag har en massa onödiga pengar vet jag inte vad jag ska köpa. hehe normalt jag vet. Men kanske beställer en hårförlängning, får se hur de blir med det. och sen vet jag inte mer vad jag vill ha? för jag har typ allt jag behöver. ska beställa nån jacka och täckisar också. har inte hittat nå riktigt snygga ännu. eller joo, dom dära burton, men dom finns ju inte att köpa nånstans, fan vad arg jag blir! nä men nog om vad jag ska köpa nu.

idag vaknade jag och sanna vid 12 kanske klockan var av att min söta lillasyrra ringde och väckte mig. jaja blev inte precis överlycklig om man säger så. men klev iaf upp plockade undan lite grejjs i köket som mamma bad mig göra och sen fikade vi macka och te. jag hoppa i duschen vettefan vad köhler gjorde under tiden. sen for hon hem. och jag till min far. till en början var jag på ett jävla humör. för jag hatar julmat! käkade lite gröt men de var ju inte heller så gott. och köttbullar gillar jag inte, är förjävla less på de. menmen sen kom ju johan. han är ju lite rolig. så blev på lite bättre humör efter ett tag.  när vi hade ätit så öppna vi julklappar. och nu sitter jag här och väntar på min mor.

PUUSSSSSSSSSSSSSSS


god jul alla söta ♥

har vaknat vid 11 och sedan halvsovit ett tag. nu ska jag käka frulle sen hoppa i duschen. fixa mig åre och sen åker jag till mommo och moffa! finns alltid på sms

PUSS&KRAM!


godnatt

ska stänga av datan snart är astrött. känns som att den hära dagen har vart aslång. har hunnit göra massor! avslutning, fikat, kollat juklappar, vart i stallet mååånga timmar,  vart hemma å chillat, bio med köhler och kollat bloggar å grejjs.

nä orkar inte skriva nå mer. hehehehe jag suger på att blogga, men de är ju så tråkigt.

puss alla söta!


carro ring nån kille jag måste...

så lät de för några dagar sen ;)

är på g till köhler nu. ska slagga där i hennes skööööna säng. nä men seriöst vet itne vad jag ska ha på mig imrn. kanske nå leggins å min rosa kofta? tänkte först ha min svarta ballongklänning men känner inte för de, vad skulle jag haft för skor till de? snyggt med uggs. rauwr. nej men har inte tid med det hära. 

jo de blir leggins å min rosa kofta så ska ja låna köhlers rosa nagelack ;)

SMEEEEEEEEK


julklappar...

jag har inte köpt en enda julklapp och de är julafton på torsdag. men de är ju så tråkigt att vara på stan och kolla julklappar för det är svårt att veta vad folk vill ha. i år har jag inte önskat mig så mycket faktiskt, pengar parfym och nå bed head grejjs för lockigt hår, tror de var allt. eller jo ett underställ också. 

skolan var CHILL idag, började 8.10 gjorde nån utvärdering eller vad de nu kallas sen städa vi och fikade sen kollade vi film. filmen var skitäcklig, jag kunde inte kolla mer av den inte carro heller så vi gick ut från klassrummet. hittade våran lärare lotta och sa till henne att vi inte kunde kolla filmen mer, vilket hon inte heller kunde. så vi fick gå hem. jag och carro gick till stallet. där var allt redan fixat så var bara för oss att rida. gullig ingela är ♥ men carro borstade iaf fighter sen gick vi med han till klubben där alla dörrar var låsta. sen när carro hade tvättat han lite red vi ut med mattur och foxy. det var kallt. mascaran hade kletats ur för att tårarna hade runnit (y) kom hem vid 2 tror jag klockan var. kallt i hela huset. så var ju massa folk här också. dom fixade typ bergvärme eller va de nu är. så kunde ju inte duscha eftersom vi INTE har nån dörr till där vars vi har duschen och bastun. så jag ringde köhler mötte  upp henne sen drog vi på stan. kollade julklappar, hittade inget. pappa hämta mig efter 4 nångång och sen dess har jag suttit här.

men ska packa ihop mitt smink åre nu sen drar jag till min mor. PUSS HADE!

photoshop dampar och paint finns inte, jag får damp....


DRAAAAAAAAAAAA

hojj jävla cp fan va jag hatar dig. blä! dra jag vill aldrig mer se dig!! skyll allt på mig va? mmmm. du är inte så mkt bättre själv kärringjävel.

jag verkar ha svårt att va seriös på bilder


jaa va säger ni? ska jag inte satsa på blondt hår? ;)


puss på rumpan, nu ska jag sova!


lördag

sitter hos min sanna. känns precis somdet var förut. herregud känns som att de var år sen jag satt här.. vi har ju haft de lite ostabilt ett bra tag nu. båda är lika envisa. då blire som de blir med massa onödigt tjaffs och skit.

har iaf käkat på olles med sanna anita tobias och arvid. käkade oxfilé och sen glass, gott vare! nu sitter vi och lyssnar partymusik ;) nä nu ska vi väl rulla vidare mot statoil tror ja? sen ska jag hem. 

igår var jag med sötcaroline. vi hade ganska skojj iaf jag ;) hehehehhehe älskar min stjärna puss på henne <3

TJOFRÄS!

fick just en blöt puss

av moffas hund, hehe mysigt, eller så inte ;)

har typ vart på dåligt humör sen i torsdags eller så.. förlåt! menmen.

iaf igår red jag lektion, blev min och pånins sista lektion för ålle. efter jul ska vi börja rida för lotta. vet inte om jag har ridit för henne nångång, men har ridit för carola, anneli och ålle så ska väl bli kul att rida för henne. foxy var stel hela lektionen, ville inte ställa till höger, inte heller böja sig. men efter ett tag gick det bättre. men nog om hästar nu. idag har vi börjat måla väggarna i rummet som 8:an ska göra om. asså randigt..... jaaaaaaaa de är ju sjukt nice.. NOT! tyckte att vi skulle haft bara 2 olika färger. hmm, 2 randiga väggar och en svart med grafitti. hade vart snyggast med helsvarta väggar och sen grafitti i mitten.

imorron åker min kära lilla mor till sthlm, jag vill också! hade vela shoppa lite och gå på hööks. för i gällivare äre ju ingen idé att söka ridkläder. men nej, jag måste stanna hemma i gälkatown och gå i skolan och bo hos min far,
bara för att rolle fyllde 5 i fredags

PUSS!

drygdag.se

MMMMJAO så äre.. är inte alls på humör, less sur å förbannad. vet inte på vad men. förlåtförlåt. kanske tar bort blogghelvetet. ursh de e suuuuuuuuuuukt tråkigt. ska väl gå och sova tror jag. har inte nått å göra så. lika bra att sova då. imrn äre fredag, hojj. slutar typ 3 eller nå sånt. efter skolan ska jag väl till stallet å rida stjärnan om ryggen tillåter, vi ser ju. om det är nån som får mig på bra humör så är det han. sen ska jag hem å dryga om ja inte hittar på nått.


men nu skiter ja i allt går och sover och önskar att ja vaknar med bättre humör imorn.

blev typ ett sjukt konstigt inlägg, men orkar inte bry mig.
jo, jag saknar pälsen, men är man idiot så är man.

TJOFRÄS!


rubrik

orkar aldrig blogga nå mer, nu vet ni det ;)