Waka waka

Nu har jag äntligen snart sommarlov, bara imorron kvar.
Ska bli skönt å slippa kliva upp före 7 varenda dag. Men ändå så hade jag kunnat jobba några veckor till, jag har nästan vant mig vid att behöva vakna tidigt o det är inte alls tråkigt på metso. Det är bara det att jag är äckligt trött efter jobbet och på kvällen o orkar inte göra så mycket o har gått å blivit ävligt osocial. Inte alls kul!!
-
Nu hade jag tänkt att jag ska kliva upp från badrumsgolvet och tvätta bort mitt smink. Vet inte varför jag satt mig här haha men det var så kallt o skönt. Efter jag har tvättat bort sminket tänkte jag lägga mig i sängen, kolla nått oc avsnitt o sakna min fina!
Imorn äre då fredag och då kommer sanna berglund till gällivare som jag har längtat efter hela veckan. Har inte träffat henne på år och dar känns det som, ska bli himla kul!

Äckligt varmt

Mår inte alls bra idag. Det är sjukt varmt ute å har vart ute å målat nästan hela dagen i solen så har ont i huvudet nå så jävulskt mycket och mår illa + att jag inte alls har sovit mycket i natt.
Så nu ska jag gå ut en snabbis med hundarna å snacka med Sanna och direkt efter det ska jag hem hoppa i duschen å lägga mig å vila och hoppas på att det går över..

Someone like you

Har kommit hem från jobbet för ett tag sen. Nu ska jag hoppa i duschen och sen börja packa för imorn drar jag till piteå med några brudar, grymt!
Bra som blogg.se är så går det inte att ladda upp nå bilder så de blir ingen bild.

*

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut ?

Vägrar växa upp