Nu ska jag hoppa i sängen

Kom hem från gym1 för ett tag sen, sitter och dunkar musik.
Blev inte att dra ut och gå med sanna x2 utan när dom for från gymmet stanna jag där med emma.

NU ska jag duscha sen gå och lägga mig, jag är grymt trött!
Puss

Gymhäng

Sitter i köket och håller på att frysa röven av mig !
Det hade vart hyffsat skönt å gå å lägga sig under täcket nu säger jag bara ;)
Nej sånt har inte jag tid med. Ska och träna om en timme ungefär, sen äre promenad med 2 fina brudar som gäller.
Efter det är det nog bara hoppa in i duschen sen gå och lägga sig tror jag. För våra promenader brukar inte direkt bli korta om jag säger så.

ctrl alt deleta skitsnacket

Idag har jag först vart med carro, vi har kolla film druckit latte å myst på. Hon drog vid 6 nångång kanske. Då käka jag sen kom sanna så tog vi en långpromenad och nu sitter jag här och tänkte gå å kolla tv..
Imorgon och resten av veckan äre gymhäng som gäller!
Jag blir ju förbannad var ju på vårdcentralen i fredags för mina jävla eksem, så kunde dom inte göra nått åt det utan jag ska till sunderbyn inom 3 månader. Först har jag gått å väntat flera veckor för att få komma till vårdcentralen. och så kan dom inte göra nått så nu måste jag vänta flera veckor till för att få komma till sunderbyn. Hojj mina ögon kommer ju vara helt sönder kliade innan jag får komma dit :(

Äre bara jag som tycker att julpynt är fult ?

Hahah jag gillar inte röda gardiner, tomtar och julgranar. Ska man julpynta så tycker jag det ska vara fina vita stjärnor i fönstren, vit glittrig julgran och massa mysiga ljus ;)
hur snyggt äre på en skala att ha ett grönt träd inomhus egentligen ? ;)

Jävla judebrev

siter och skriver ett judebrev som ska va inlämnat idag, säger bara skolan kan ta sig! här måste jag sitta på en fredag och skriva nått om judar ? KUL LIV!
Nånå ska inte klaga, tänk på de stackars ungarna som inte får gå i skolan. dom får inge jobb och inga pengar. de enda dom får är kriga!
Ska skria klart de där nu så jag kanske får göra nåt kul idag
hyffsat snygg brud i sommras

rubrik

sitter å kollar tv, har ingen som helst aning va ja ska göra idag.
hade behövt åka och köpa en hårinpackning.
nu ska jag iaf gå ut med nellie som står här och skäller åt mig.
puss ha de !

kanske dags att börja träna igen

har inte varit och tränat på mer än en vecka nu, måste verkligen göra nåt åt det. måste även göra nåt åt min krönika och det dära judebrevet. har inte fått nåt gjort i skolan idag. kan inte tänka klart.
äh kanske jag skulle ta och ringa till annabell och kolla omhon har någon klipptid ? ;)

svar på tal sanna!

Sanna: inte har du ringt...
svar: Jag råkade glömma att ringa dig, mamma ringde då börja ja snacka med henne ! Men vi syns i skolan. PUSSPUSS

Godnatt

Idag har jag gjort exakt ingenting förutom skola, vart hos kiropraktike ? eller hur det nu stavas. och surat.
Skulle behöva plugga till no provet imorgon men känner att det inte är någon idé precis för jag fattar ändå ingenting av det vi håller på med.
Köhler, julia och fanny var förbi här en sväng nyss,  nu ska jag ta och ringa min fina vän sanna och höra ad hon har för sig!

Puss

Det är såna här stunder man känner att man lever

Jajjebox, jag skojar inte. Det spelar ingen roll vad jag än gör, det blir ändå alltid fel. Alltid äre nåt, livet är bara för härligt!
Puss på er alla, jag älskar mitt liv ! ;)

Dundret osvosv

Fysatan så kul som jag och sanna har haft idag på dundret. Hahaha tror seriöst inte att jag garvat så  mycke på länge. Åkte ner för halva fjällbranten, de gick grymt snabbt och de bara spruta snö, dom som va där och åkte längdskidor måste ju trott att vi inte var helt 100!
Imorgon blire då lite skidor skulle ja tro. Fett nice liksom ;))
Nånå nu ska ja slänga mig i säng och längta tills imorn !

Julklappar

Snart äre jul, mamma och pappa hoppas ni läser min blogg för här är min önskelista!
sen så min tattoo ;)

PASS THE WEED

Kom hem från skolan för ett tag sen, ska alldeles snart gå ut med hundarna.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men nå skojj hittar ja väl alltid på ;)
pusspuss

Payback is a bitch!

så sant, så sant..


You will always be my hero

Håller på att plocka ihop mitt smink åre, ska till pappa ikväll. Huvva va ja saknat min nellie. Det är det värsta med att bo på två ställen, nellie bor bara hos pappa och jag saknar henne nå jävulskt mycket när jag är hos mamma. Haha vet att hon bara är en hund, men hon är ju min bästa vän, hon är alltid med mig, hon sover alltid med mig. Det är nästan så att jag inte kan sova utan henne, hon skrämmer bort monstren under sängen och spökena i mina garderober ;) haha skämtåsido!
Har kollat nytt löshår, fast kom på att det inte är någon idé eftersom jag ändå inte kan färga mitt hår förrän jag fått bort mina eksem. Det lär ju ta tid eftersom ingenting hjälper. Ska till vårdcentralen nu på fredag igen. Hoppas verkligen att dom skriver ut nån bra salva för det är grymt jobbigt att ha stora sår i hårbotten och så är det grymt snyggt att ha eksem runt ögonen! Hade precis såhär förra och förrförra vintern också och då försvann det nät solen kom fram på våren.
Skulle egentligen på Dundret idag med sanna, vi skulle va där klockan 11. Jotjena, jag har vart vaken medan sanna sov som en stock och jag orkade inte ringa och väcka henne. Får ta det någon annan dag istället.
Det här blev ett hyffsat långt inlägg tycker jag. Nu ska jag gå ner och checka om maten är färdig nångång eftersom jag är grymt hungrig!

hyffsat tråkigt

Sitter här hemma och gör ingenting, har tråkigt och är galet trött. Har kommit hem från mommo och moffa för ett tag sedan. Har vart där och käkat, min kusin va också där så blev att va där ett tag med tanke på att jag inte har träffat henne på mer än ett år.
Idag for jag och sanna på dundret typ halv 3, skulle åkt dit klockan tolv men somnade om när sanna ringde och väckte mig sen hittade jag inte mina jävla skidor. Men nu är iaf premiären gjord. Kan ju bara säga att jag och sanna har lite framtids planer ;) hehe
Eftersom ingen är social så slänger jag på en film och längtar tills imorgon!

Game over, you lose

Har som sagt varit i Piteå idag och shoppat, hittade typ ingenting, en tröja från HM och ett par skor från dinsko. Har även vart på lite andra missions där. He-he. Nä men har vart med sannab hela eftermiddan på stan, vart och fikat och shoppat och myst på ni vet ;) hon är en riktigt härlig brud kan jag säga!
Är som sagt ine så nöjd med dagens shopping men vad gör man när man inte hittar det man vill ha ?
Har just läst igenom min blogg och insåg att den är deprimerande. Jag vet inte vad jag ska skriva om det känns bara jobbigt att blogga just nu, har massa annat i skallen som jag har svårt att släppa. Så nu blire en bloggpause, hur länge vet jag inte men tills jag har fixat min blogg och fått den som jag vill ha den.
Puss på röven, ha det kung!

Trött brud!

Duschade när jag kom hem från skolan, satt på mig min mjukisdress och la mig i sängen och nu ligger jag ännu här. Det var som tänkt att jag och sanna skulle hitta på nåt men istället sov jag. Hon med för den delen. Kul liv! Huvva är trött hela tiden och jag vill bara soooova hela tiden.
Vill att de ska bli helg nu nu nu !
imorgon åker jag till piteå och shoppar och träffar sanna b! kulkul
Nånå nu ska ja ta och sociala lite sen slänga på en film och sova vidare ;)
sen så vare en sak till, jocki är bra!

Nattinatti

Kom hem för inte så länge sen. Har bara tvätta bort sminket och nu ligger jag i min säng och är hyffsat slut. Fast jag inte ens gjort något idag ? Hade behövt plocka lite på mitt rum men det blir någon annan dag, imorgon.

måååndag

Sitter i soffan och chillar som fan, ska väl packa ner min dator och börja gå till köhler snart så vi kan kolla klart filmen som vi började kolla i lördags.
Har vart och räta ut mina höfter idag, fyfasen vad ont det gjorde säger jag bara! På torsdag äre ryggen som gäller, huvva längtar inte..
Imorgon börjar vi 9.30 skönt, nånå nu ska jag bege mig.
Pusspuss!

Oh I am so shameless I wanna be famous


skämtåsido, tänker bara uppdatera så ni vet att jag lever.
Igår satt jag inne, på en fredag!!!!!!!!!!!!!!!, eller jag sov somnade vid halv 4 sen har jag sovit till och från hela kvällen. Sen har jag även hittat dem perfekta snöflingorna jag ska tatuera in i nacken, vet ännu inte när det blir..
Nånå nu ska jag hitta på nåt kanske, puss ha det!

Never regret anything that once made you smile

sitter och kollar på skidor, finns ju massa fina.
blir nog inga nya pjäxor för min del dom har ju börjat bli mjuka och sköna. plus att dom jag vill ha inte finns i min storlek. satan i gatan säger jag bara ;) hade dom funnits hade ja köpt dem direkt bara för att dom var fräna, vet dock inte va det var för märke men jag gillade dom.
nu ska jag kika en film sen sova så sött, för de första vi har på morgonen imorgon är bad TAGGA BAD IMORN !
Det är sjukt hur en person kan förändras så mycket på så kort tid. Från att ha snackat om allt till att knappt hälsa.
Men jag ångrar ingenting, det är din förlust!

Fryser

huvva, de är så kallt, jag håller på att dö!
idag har det inte hänt så mycket förutom skolan. börja  9.30 och sluta 15.10 typ. sista lektionen var syslöjd, inte direkt mitt favoritämne. nånå..
igår köpte jag mig en ny vanlig svart dunjacka. hittade ingen bättre så de blev en svart.
nu ska jag ta och hoppa i duschen eftersom jag tror att det inte blir att fara och träna. orkar inte göra något de är så kallt ute så kanske ska ta och börja fixa min blogg.
bloggar mer senare kanske, puss!


lite sent kanske

har inte hunnit blogga något igår men måste bara säga att jag hade grymt kul i lördags, tack för kvällen allihop!
jag kunde inte fota något eftersom systemen inte hade batteri, synd synd..
men lånade lite bilder från Denice blogg.
Sanna, Erica, Julia, Denice och Jacqueline.

Erica, Jacqueline och Denice

Sanna och jag

pusspuss, ha det !

lördagsmys med ett gäng brudar ikväll

nu ska jag fixa mig, sen vänta på att pappa kommer hem så han kan skjutsa mig och sanna och handla.
får höras senare ;) puss på er alla!

..

everything seems to be broken