och sanningen är att jag saknar dig än idag

stan

sitter här i husvagnen med köhler och vi ska väl snart börja fixa oss. ska på stan och shoppa lite. skriver senare puss! ;)


i wanna be a billionaire so fuckin bad

sitter här nere i köket och kollar kläder, ridkläder, ridhjälm, skor, och så vidare. synd att man inte sket pengar, för jag vill ju ha allt! okej nu låter det som att jag inte har nå pengar alls och inte får något av mina föräldrar. haha de är ju inte så. och sen så har jag nog en sån hära sjukdom att jag måste shoppa direkt när jag får pengar, för när jag har mycket pengar mår jag inte bra. det är därför mina pengar alltid tar slut. HAHA, ne men det känns inte bra att ha massa pengar som bara ligger där och vill användas upp. pengarna rinner som sand mellan mina fingrar rent ut sagt. och fråga inte vad jag köper, för det vet jag inte ens själv.
HAHAH nu kom min lillasyster ner och sa att hon hade tvättat håret med hundschampo, normalt ;)
ska ta och avrunda nu och gå upp och plocka ihop på mitt rum och packa tills imorgon för då åker vi till piteå.


tjohej

sitter hos pappa med köhler. har varit på moppekurs gjort provet och köpt lite sallad och sånt ;) nu ska vi väl på expert och lämna in hennes tele. sen ska jag och rida efter de blir det väl att kolla film hos emma. ha de kung!

its like pain in the ass you know

som sanna brukar säga
är hemma igen efter en underbar vecka i solen med min stjärna och hennes mamma. lite brun har jag väl blivit. vi har haft jävligt kul osvosv. ääh orkar inte skriva eller lägga in nå bilder för nu ska jag sova. förresten fyfan vad jag fryser vill bara tillbak till värmen :(