hoppar in the dusch

Har nyss vart å träna med min fina vän Sanna. När jag slutade så hann jag bara hem å tjilla ett tag sen åkte jag till sjukgymnsaten å sen med pappa och kolla skoterdojjer. Kan dock inte bestämma vilka jag vill ha, inte för att några är speciellt snygga men de viktigaste är ju ändå att jag inte fryser. Huvva haha vilka ilandsproblem. 

Nä nu har jag inte tid med de här nå mera, puss!

surpilla

Igår var jag på rätt så dåligt humör, vet inte varför. Jo jag har ett jävla humör om de är nån som undrar, jag hatar mig själv när jag är sur mot folk. Ibland så går det ut över folk som inte ens gjort mig nåt och jag skäms himla mycket över det. För jag gillar inte att va på dåligt humör, det gör jag verkligen inte.

Igår så va vi på snöyran, fast de va så kallt så vi var nog där en timme leller. Vi tänkte ju fara ut men det blev inget av det men de kanske var lika bra.

Idag har jag vart på stan, köpte en mössa och en tröja från mondo. Gillar att slösa pengar! Har även hunnit med en prommis med Sanna och dogsen, bytt hem, och städat båda mina rum. Tycker jag har varit duktig ;)
Nu tänkte jag fortsätta vara duktig och skriva lite på historian som skulle vart inlämnad i tisdags, fattar inte själv att jag lämnar in ett arbete sent, som typ aldrig hänt förut. Måste sluta slira..

umeå

Kom nyss hem från umeå. Har bara varit hos läkaren där. ska operera axeln i januari och det tar 2-3 månader innan det läker så det blir inge skoter, skidor eller thailand i vinter för mig. Fast så ledsen är jag inte för det, min axel kommer ju bli bra, äntligen !

klickar hem lite nya kläder

Har nyss varit o promenerat med hunden och sanna. Fick lite ångest skulle egentligen fara på gymmet idag, men somnade efter skolan så det blev inget av det.
Nu ska jag slänga i en färg i min lillasysters hår sen hoppa i duschen. Efter det måste jag packa lite kläder för åker till umeå imorn nån gång på kvällen för ska till läkaren på onsdag. Kom just på at jag har nå historia som ska in imorgon och jag har inte ens börjat. Kanske lika bra o göra det med ?
Nånå puss!


vill utomlands typ exakt nu

Hade inte tackat nej till att fara utomlands just nu, det är så sjukt kallt så att det står härliga till. Plus att jag är spy jävla less på skolan. Huvva ibland funderar jag om jag har valt lite fel.
Idag har jag inte gjort nåt efter skolan, la mig under täcket och somnade nån timme sen ringde julia, snackade med henne ett tag sen åt jag middag. Gick å kolla oth men slocknade såklart, sen vakna jag av att julia ringde igen.
Igentligen skulle jag träna idag men de blev ju som sagt inget av det. inte ok. Har förövrigt sträckt min vänstra axel så jag har så ont så jag inte kan sova ordentligt. Tur at jag sa till sjukgymnsaten imorn och nästa vecka till umeå. Nu ska jag fortsätta kolla oth och mysa med nellie. LOVE LIFE! ;) ♥
hur jävla nice var inte vårat hotell när jag var i thailand med sanna å anita i februari?